arkadaşlar, biz düşündük düşündük mybb bizim çk da içinde olduğumuuz bi alan değil. inanın şifreyi nasıl encde ediyor diye 1 gece uğraştım :)
mybb ile nuke üyeliği bitti, c o o k i e, login olma problemi yok, site üzerinden giriş yapılıyo ama henüz yeni üyeliği yazmadım. ne bileyim biraz derme çatma duruyo, bi de converter falan o da sorun olacak. eğer istiyorsanız, kayıt işlemini de yapayım o şekilde sunayım. biz tekrar bbtonuke ye dönüyoruz.
neden derseniz,
bu nuke sürümünü oluştuturken esas amacımız, nukenin db yoran, işlemciyi 100% lere vurduran bir portal olmaktan dışarı çıkarmaktı. ama gelin görün ki her ne kadar tüm kolaylıkları sağlasa da her işini veritabanından yapan bu forum hiç bir hostun hoşuna gitmeyecektir. o yüzden biraz uğraştıran ama daha sağlıklı olan bbtonuke yi tercih ettik. eğer ben mybb ile kullanmak istiyorum diyenler varsa mainfile da bir kaç fonksiyonu değiştirdikten sonra myb yi kullanabilir. cevaplarınızı bekliyorum en geç bir kaç güne cevap veririm
Tarih: 2007-05-07, 17:03:54 Mesaj konusu:
bbtonuke tabiki nukecilerin tercihi.ama mybb de olursa yeni site kuranlar mybb de deneyebilir.
ama ikisinden biri dersen seyranlı kesinlikle tabiki bbtonuke
bencede baska foruma gerek yok ne güzel seo , arsiv tag sistemi vs. hazirlamissin simdi birde baska forum icin ugras hic gerek yok ama yinede yaptim diyorsan ikisini birden sunarsin isteyen istedigini kullansin
yok ikisi birden olmuyo, nuke_users ı değiştiriyorum mybb kullanmak için, mybb nin c o o k i e sistemini kısmen değiştirip onu kullanıyorum, şifreler direk md5($password) olarak değil de
md5(md5($password).md5($loginkey))
şeklinde oluyo,
is_user fonksiyonu değişiyo, coookie den pwd yerine key e bakıyo,
oo bi dünya şey değişiyo ben tekrar bbtonuke yi attım ftp ye. onu kullanıcam bi kaç tane özel eklenti yazıp
Tarih: 2007-05-07, 19:06:25 Mesaj konusu:
can abi aklıma güzel bir fikir geldi
birde etiket eklentisi yapsan süper olurdu.yada örnek mini script şeklinde hazırlasan etiket sistemini yinede sana kalmış şuana kadar süper gidiyor pehaşpe
ya mybb ile tanisali 1 hafta oldu eklentiler okadarmi kolay eklenir ya bizim phpbb gibi 2 metrelik dökümanlar yok eklenti eklenmesi icin cogunlukla pluginlerle oluyor bir tik eklentin kurulmus phpbb den cok cok kolay
Mybb de iyi biliyorum..
trakyalinin dediği gibi bizim phpbb gibi 2 3 metre uzunluğunda onarma syafları yok yani 1 dakikada bir eklenti eklenebiliyor php nukemybb entegerisi gerçekleşirse çok iyi olur hem lisansta istemiyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız