Tarih: 2006-03-10, 23:24:48 Mesaj konusu: Theme sorun
Netopisyondan indirdiğim 7.6 + 3.1 i indirdim yanlışlıkla tasarım rehberini sectim ve hiç bişey acılmıyor..Düzeltmek için ne yapmalıyım + olarak nukemods dan subblack indirdim ama siteye yüklediğimde sağ ve sol bloklar gözükmüyor. bu sorunu nasıl halledebilirim ve son olarak dili türkce sectiğim halde forumda yata başka yerlerde türkce karakterleri tnımlamıyor ve "login""create new accont" cıkıyor bunları da toptan nasıl türkceleştiririm..
kardeş bak öncelikle sen o temayı hiç elleme ve sonra burda sık sorular sorularda temalra bak orda sql den temayı değişebileceğin komut var onunla değiş sorun kalmaz
şimdi bide ben sorduğun soruyu tam anlayamadım yanlışlıkla tasarımrehberini seçtim derken neyi kastettin bende tasarımrehberinin editlediği 7.6 versiyonunu kullanıyorum şuan hiçbi sorunum yok temalardan yana, forumlardaki türkçe sorunu için şöyle diyim türkçe dil paketininin içindeki dosyaları ingilizce dil paketindeki dosyaların üzerine yapıştır ama bu seferde ingilizcesi olmaz forumun :) aynı sorun bendede vardı böyle yapıp düzeltmiştim.
abi sağ ve sol ikiside birden subBlack temasında kaybolması garip üzerinde oynama yapmadıysan bence temayı baştan tekrar yükle hostuna, belki dosya eksik atmış olabilir blocks.html dosyası hostundamı bi kontrol et ama en sağlıklısı baştan at tüm dosyaları
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız