arkadaslar merhaba www.askbocegi.net adminiyim siteye girdiğim kendini bilmez bir kac lamer açıktan faydalanarak index i yonlendirmişler siteye girince http://www.thsgroup.org/uyari.htm buraya yonlnme oluyor sadece index e var yonlenme nasıl kaldırcam bunu lütfen yardim edin ve birdaha bu tarz sorun yasanmaması icin ne yapabilirim ilginiz icin simdiden tesk ederim.
Tarih: 2006-06-22, 12:53:09 Mesaj konusu:
Aktiv nuke'nın yanılmıyorsam prifexlerini değişmelerine ragmen adını bulmuslardı cunku tum uyelerının we admin mod pass'larını hepsını bulmuslardı gercı ben hıc goremedım aktifnuke'yi
adamlar guya hacker ekibi kurmuşlar. Siteye girerkende saten bissürü yemin ediyorsun türkiye ile ilgili ve sadece bölücü örgüt sitelerine saldıracaklar ama adminlerinden mi modlarından mı biri her neyse orada yetkili olan biri türk web master yetiştiren en popüler sitelerden birine saldırıyor.
halletim arkadaslar tesk ederim ben kurban oldum baskalrı kurban olmasın yonlenmeyi mesajlar icine bir kodla yapıyorlar bu durumda olanlar ordan düzelte bilir ve birde tavsiyem admin.php dosyarınızı kullanmadınız sürece farklı bir isimle ftp de tutun herkese iyi calısmalar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız