Tarih: 2006-07-18, 13:28:24 Mesaj konusu: sistem çıkış
Arkadalar...
Siteme Admin Vede Sormal Giriş Yapa nHerkez Çıkış Yapmadığı Sürece...
Siteyi Kapatsada Pc yi Kapatıp Açsada Siteye Tıkladığında Otomatik Giriyor...
Ben Bunu Nasil Kaldira Bİlirim Ve Ne Gibi Değişiklikler Yapmam Gerek Bir Tavsiyeniz Vede Bİr Bilginiz Varmı...
PAylaşır İseniz Sevinirimm...
forumdan çıkış yapıldığı halde çıkış yapılmamış gibi gözüküyor yani üye hala forumda online çıkıyor ama siteden çıkmış oluyor bbtonuke'deki bu sorun neden olabilir?
Tarih: 2006-07-19, 18:38:17 Mesaj konusu:
CNB modülünden kaynaklanabiliyor. Henüz bir hata düzeltme paketi duymadım. Kodlarının arasına girmek istemiyorum o modülün. Cidden başkasının yaptığını düzeltmesi insanı çok yoruyor.
önceden oluyormuydu bilmiyorum ama cnb kurduktan sonra olmaya başladı bende forum çıkışı ana sayfaya yönlendirdim mecbur olarak her ne kadar ana sayfaya yönlendirmiş olsamda sorun yine aynı kullanıcı foruma tıklasın girsin yine online malesef :S
Tarih: 2006-07-19, 23:04:48 Mesaj konusu: Re: sistem çıkış
Evet büyük ihtimal CNB den kaynaklanıyor...Çünkü CNB yi kurmadan önce bu sorun yoktu forumda... scooter kardeş sorunu halledersen benimde haberim olsun...Ayrıca netopsiyon ipuçları bölümündeki logout sorununu çözmek te CNb de farklı ya
Kod:
Öncelikle Your_Account/index.php dosyasını açın. Bu dosyadan setc o o k i e("user","$info",time()+2592000); satırını arayın.
CNB de yukarıdaki gibi kod yok...Bulamadım...
Kod:
case "logout":
c o o k i edecode($user);
$r_uid = $c o o k i e[0];
$r_username = $c o o k i e[1];
setc o o k i e("user");
if (trim($ya_config[c o o k i epath]) != '') setc o o k i e("user","expired","$ya_config[c o o k i epath]"); //correct the problem of path change
$db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_session WHERE uname='$r_username'");
$db->sql_query("OPTIMIZE TABLE ".$prefix."_session");
//$db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_bbsessions WHERE session_user_id='$r_uid'");
//$db->sql_query("OPTIMIZE TABLE ".$prefix."_bbsessions");
Böyle bir kod var...Buradaki ayarı nasıl yapacaz bilen varmı? Yada yapan oldumu?
Tarih: 2006-07-26, 00:14:45 Mesaj konusu:
evet CNB YA modülünde üye çıkışı yaptığınızda forumdan çıkış yapmıyor.
nasıl düzeltilir diyosanız
modules/Your_Account/index.php yi açın ve aşağıdaki satırları bulun
Kod:
//$db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_bbsessions WHERE session_user_id='$r_uid'");
//$db->sql_query("OPTIMIZE TABLE ".$prefix."_bbsessions");
başlarındaki // işaretlerini kaldırın şöyle olsun
Kod:
$db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_bbsessions WHERE session_user_id='$r_uid'");
$db->sql_query("OPTIMIZE TABLE ".$prefix."_bbsessions");
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız