Tarih: 2006-10-26, 00:27:14 Mesaj konusu: 4images resim galerisi yeni sürümleri dağıtılmayacaktır..
4images For PHPNuke 7.5+ 1.4 çıktı
Son güncelleme 30-11-2006
Güncellemeleri http://www.nuketurk.com admini Turan tarafından yapılmıştır
1. Modülün tekrar elden geçirilerek nuke stabilizesi sağlanmıştır
renk uyumu problem yarattığından dolayı kaldırılmış el ile renklendirilmek
üzere tasarlanmıştır
2. modülde var olan rss.php hatası giderilmiştir.
Paket Link güncelleme talebi yöneticilere iletilmiştir...
modülün kendisine has özellikleri arasında kendi resim listenizi oluşturabilmeniz ekart bölümü beğenilen resimleri indirme gibi bir çok özelliğide mevcuttur...
En son amanav tarafından 2007-01-19, 17:55:06 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
zaten %100 demedimki %20 sansin var Allah yardımcın olsun ne diim.
işin aslı hack o kadar basit değildir bunu basitleştiren sunucudaki her fonksiyonun kullanıma açık olmasıdır....
4images galeri sisteminde sql injection sorunu vardı oda 1.7.4 sürümünde giderildi.
My_eGallery coppermine gibi sistemlerin nuke desteği kesildiği için sadece eski sürümleri bulunmaktadır güncelleme yapılmadığından sitenizide tehdit etmesi doğaldır.
4images galeriyi şu aşamada güvenle kullanabilirsiniz...
hacki basitleştiren bir kaç basit örnek ise php de aktif bir konsol komutu (console command) sitenizi en ufak bir açıkta elden çıkarabilir bu sadece galeriye bağlı birşey değildir herhangi bir modülde herhangi bir komut açığı buna yeter artar bile.
örnek [b]<?php system(xxxxx)
sitenizde bu kodu uygulayın eğer dosyanın bulunduğu dizine download yapıyorsa sistem yöneticinize durumu iletin.
bu arada bu başlığa bir ek olarak modül ücretsiz olarak dağıtımı yapılacaktır kurulum sorunu yaşayanlara teknik destek verilmeyecek teknik destek isteyenler 25ytl karşılığında bunu alabileceklerdir...
modül şu anda hazır özel mesaj yolu ile dağıtım yapmamak kaydı ile talep edebilirsiniz...
Selam kardesim
kurulumun en alt kismindaki 2 yerine 9 yaptim calisti fakat bunun sebebini
anlayamadim bir aciklama yazsaniz,simdiden tesekkürler.
Selam ve dua ile...
modül şu anda hazır özel mesaj yolu ile dağıtım yapmamak kaydı ile talep edebilirsiniz...
Selam kardesim
kurulumun en alt kismindaki 2 yerine 9 yaptim calisti fakat bunun sebebini
anlayamadim bir aciklama yazsaniz,simdiden tesekkürler.
Selam ve dua ile...
2 normal üye hakkıdır 9 ise admin hakkıdır yani 9 yaparsan üyelerin hepsi galeriye admin erişimi kazanır 2 olursa normal üye...
bunun önüne geçmek için 2 olarak tanımlayıp sadece bir üyeye phpmyadmin den nuke_users / edit açılan sayfada admin üyenizi buluyorsunuz ( herhangi bir üye olabilir) yanındaki edit / düzenle butonuna tıklıyorsunuz user_level2 bulup 2 değerini 9 yapıyorsunuz.
CNYA kullanıyorum
modules/your_account/inex.php
içinde functions logout diye bir sey bulamadim
tek bir logout var o da case logout orayı nasıl duzenleyecegim
CNYA kullanıyorum
modules/your_account/inex.php
içinde functions logout diye bir sey bulamadim
tek bir logout var o da case logout orayı nasıl duzenleyecegim
valla gerekli açıklamayı eklemek istediğimde izin vermiyor netopsiyon...
Tarih: 2007-01-19, 17:24:01 Mesaj konusu: Re: 4images resim galerisi artık themes uyumlu...
dzhakimi :
4images For PHPNuke 7.5+ 1.4 çıktı
Son güncelleme 30-11-2006
Güncellemeleri http://www.nuketurk.com admini Turan tarafından yapılmıştır
1. Modülün tekrar elden geçirilerek nuke stabilizesi sağlanmıştır
renk uyumu problem yarattığından dolayı kaldırılmış el ile renklendirilmek
üzere tasarlanmıştır
2. modülde var olan rss.php hatası giderilmiştir.
Paket Link güncelleme talebi yöneticilere iletilmiştir...
modülün kendisine has özellikleri arasında kendi resim listenizi oluşturabilmeniz ekart bölümü beğenilen resimleri indirme gibi bir çok özelliğide mevcuttur...
modülün gelecek sürümleri dağıtıma açık olmayacaktır...
gerekçe; bu modülü düzenleyip beğeninize sunduk ama bazı kendini bilmezler hem modülü kullanıp hemde modülü download ettiği siteye yani bizim sitemize bir kod saldırısında bulunmuştur bu ve bunun gibi durumlar modülün gelecek sürümlerde günahınız olmasada sizler ile paylaşmama kararı almamıza neden olmuştur.
Tarih: 2007-06-21, 00:37:25 Mesaj konusu: Re: 4images resim galerisi yeni sürümleri dağıtılmayacaktır.
arkadaşlar ben bunu kurdum admin paneli çalışıyor. Ama http://www.siteadi.com/modules.php?name=Gallery diyince şu hatayı veriyor. You can't access this file directly... bunun nedeni ne olabilir. nuke 7,5 kullanıyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız