Tarih: 2006-11-02, 19:16:41 Mesaj konusu: (hacklendim) you can't access this file directly
arkadaslar siteme index attilar daha sonra ben netopsiyondan phpnuke 7.6 yi indirip ordaki indexi tekrar siteme attım, you can't access this file directly diye hata verdi,
modules ' teki news modülünün indexini editleyip
if (!eregi("modules.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
die ("You can't access this file directly...");
}
kısmını sildim, site acilmaya basladi fakat mesajlar yok, yani haberler gözüküyo ama en üstte msj kutuları gözükmüyo, admin panelinden yeni mesaj ekleyince de gözükmüyor.. ne yapmam lazim *YASAK KELİME** yardim bekliyorum tesekkurler
dreamhost.com dan aliyorum hic sanmiyorum günlük yedek aldiklarini ztn maillere 3 gün sonra cvp veriyolar bide site her saat güncelleniyo o msj kutusundaki bugünkü bilgileri yedeklemislerdir insalah eger yedeklemislerse ama hic sanmiorum
dreamhost.com dan aliyorum hic sanmiyorum günlük yedek aldiklarini ztn maillere 3 gün sonra cvp veriyolar
Öncelikle Geçmiş olsun Online Ticket Supportu kullanırsan En Geç 1 Saat içinde Cevap Alırsın eğer çok meşgul değillerse 10 dakika bile sürmüyor cevaplamaları ...
dreamhost.com dan aliyorum hic sanmiyorum günlük yedek aldiklarini ztn maillere 3 gün sonra cvp veriyolar
Öncelikle Geçmiş olsun Online Ticket Supportu kullanırsan En Geç 1 Saat içinde Cevap Alırsın eğer çok meşgul değillerse 10 dakika bile sürmüyor cevaplamaları ...
bana 3 gunde cvp yazıyorlar hatta 24 saatı gectıgınde sıstemden otomatik bir mail aliyorum tracker'dan.. 24 saati geçti özür dileriz ama yogunuz vs vs vs diye... ama bu sefer erken geldi ilginc..
adamlara o kadar dedim, indeximi upload ettim sorun war eskı ındexe ihtiyacim var, site aciliyor ama eski indexi verin dedim.. simdi cevap yazmislar siteniz calisiyor sorun yok diye.. kafayı yiycem.
Adamlardaki Mantık Bir yerde Şu, tamam ucuz ve kaliteli Bir Hizmet Sunuyoruz Zaten , Güleryüzde Gösteriyoruz Ödenen para ( Alınan Hizmet) oranındada Teknik Destek ... Para Ödemediği bir Hizmeti Neden verelim ?
Mail konusunda Muhtemelen Daha Önce ticket Supportu Kullanmadın
Bir Çok Firmada Böyledir ticked supporta anında jet destek Ama maile daha geç Destek ...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız