Tarih: 2006-11-14, 17:32:57 Mesaj konusu: Bilgi Edinme Modülü
Arkadaşlar benim resmi kurum sitem var. Bilgi edinme modülümün başvuru ekranındaki güvenlik kodu bozuk gözüküyor. Dolayısı ile bu modül görev yapamıyor. Nasıl düzeltebiliirim acaba. Baş vuru ekranı adresi aşağıdadır. Teşekkür ederim...
Tarih: 2006-11-27, 20:29:42 Mesaj konusu: Re: Bilgi Edinme Modülü
Arkadaşlar bu sorunu hala çözebilmiş değilim ne yaptıysam güvenlik kodu çıkmıyor. code_pn_png yi yeniden yükledim, modülü veritabanı ile birlikte kaldırdım tekrar yükledim yine olmadı... Kod bilgisi olan arkadaşlara güvenlik.php nin kodlarını yazıyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
Aynı sorun bende de var ve çözümünü bulan oldumu diye baktım buraya ama gördüğüm kadarıyla bu modülü yapan modülüne sahip çıkmamış. aslında içimden bir ses al arkandaki kitaplığından uzmanlar için php adındaki 500 sayfalık kitabı üşenme kurcala bul yap diyor :) fantezi olur bu doğru. Ama çalıştım ama yapamadım derim en azından. hadi bana dua edin de halledeyim su işi.
acı yok. acı yok. :)
Tarih: 2007-02-28, 17:55:11 Mesaj konusu: Re: Bilgi Edinme Modülü
Merhaba
1-Modülde herhangi bi sorun yok.
2-Sorun güvenlik kodunda.
3-Güvenlik kodu sorunu nukeyle çalışan bir çok kişinin başına gelebiliyor.Ve sitede bu konu hakkında cevaplanmamış bir çok başlık var.
4-Güvenilk kodunun çıkmamamasının bir çok nedeni forumda açıklanmış.
5-Mysql'in yeni versiyonlarında png uzantılı güvenlik kodları çalışmıyor.(Belki çalıştırabilen vardır :)
6-Çözümm olarak güvenlik kodu png yerine jpg olarak ayarlanabilr.Cnb your account modülünün çözümü forumda verilmiş.
7-Okulsiteleri.net tarafından yapılan modüllerde güvenlik kodu modülün içindeki güvenlik.php dosyası tarafından çıkarılır.Bu guvenlik.php dosyasının içeriğini aşağıdaki gibi değiştirirsek sorun çözülecektir.(Çözülmeyedebilir :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız