Tarih: 2007-04-17, 02:13:45 Mesaj konusu: your account ta üye girişi yaptıktan sonra
slm arkadaşlar modüller deki resimlere ulaşamıorum.şöle anlatayım o modules/your account içindeki resimlere browserden ulaşamıorum http://.................../modules/Your_Account/images/exit.gif mesela buna ulaşamıorum.fakat sitemde o resim yüklü anlayamadım ftp de yüklü görünüo bu neden kaynaklanıo YARDIM edin lütfen şimdiden tşk
En son iso233 tarafından 2007-04-23, 18:35:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
yok usta cmodu 755 yaw analamadım bu işi fakat sitede tema deiştirince bazı temalarda o resim gösterio temayla bi alakası var mı yaw your account un bence olmaması lazım çünkü your accounttaki resimler browserdede göstermio.bi el atsanız şu işe
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2007-04-24, 00:37:23 Mesaj konusu:
hotlink koruması eklemişsindir o yüzden ulaşamıyorsun linklerin resimlerin başka siteler üzerinden gösterilmesin diye h hotlink koruması eklediysen htaccess dosyasına browserden ulaşamamamn normaldir hotlink korumasını kontro let
usta bu hotlink dedin browserden ftp ye girdikten sonra şifreli dizinden ayarlanan şey deil mi.eğer ondansa orda koruma falan yok..anlayamadım bu işi yaw
Tarih: 2007-04-26, 18:42:54 Mesaj konusu: Re: your account ta üye girişi yaptıktan sonra
hotlink koruması sanırım hostun kontrol panelinden yani cpanelden yada plesk panelden oluyor heralde sitenin bant genişliliğini doldurmamak için kullanılıyor heralde yani başka siteler kullanmasın diye ordan oluyor heralde ben pek bulamadım onu ama bulursanız banada söyleyin
Tarih: 2007-05-03, 00:48:57 Mesaj konusu: Re: your account ta üye girişi yaptıktan sonra
arkadaşlar ilgilendiğiniz için tşk ederim.sorunu buldum..daha önce google tab kurmuştum ondan kaynaklandı galiba hatırlamıyorum.modules klasörünün içinde .htaccess isminde bi dosya dikkatimi çekti.sildim şimdi herşey normalinde.tekrardan tşk ederim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız