Tarih: 2007-06-09, 02:37:11 Mesaj konusu: Herhangi bir videoyu sitemde tam ekran nasıl gösteririm?
uzantısı avı olsun wmv olsun eh flasta olabılır cektıgım bır vıdeoyu sıtemde tam ekran olarak gostermek ıstıyorum nasıl yaparım video modullerı buyumuyor bılıyorsunuz
Tarih: 2007-06-09, 02:45:13 Mesaj konusu: Re: Herhangi bir videoyu sitemde tam ekran nasıl gösteririm?
artistbaron :
uzantısı avı olsun wmv olsun eh flasta olabılır cektıgım bır vıdeoyu sıtemde tam ekran olarak gostermek ıstıyorum nasıl yaparım video modullerı buyumuyor bılıyorsunuz
Büyümez olur mu yav
Daha önce forumda anlatmıştım bir modülün nasıl tam sayfa yapılacagını.
yaw su normal video modulu vardı eskı sıtemde ındırım normal media playere benzeyen :büyümüyordu ne yapsam ha bı tane vardı oda videoyu kendıne gıre gosterıyordu bozuyordu foru basşlıgını ne yapmıstın hatırlıyormusun hatırlıyorsan soyle oyle bulayım yoksa bulamıyorum aramıstım cunku
Herhangi bir modülü tam sayfa açtırmak için aşağıdaki yazacaklarımı uygulayabilirsin:
Kullandığın Temanın theme.php dosyasını aç ve aşağıdaki kodu bul:
Kod:
function themeheader() {
bu yazdığım satırın hemen altında global satırı vardır, bu satıra
Kod:
$name
ekliyeceğiz.
Uygulama şu şekilde olacak:
Kod:
global $user, $banners, $sitename, $slogan, $c o o k i e, $prefix, $name, $dbi;
yani burada önemli olan tam sayfa yapılacak olan modüle
Kod:
$name
eklenmesi.
Öncelikle uygulamayı herkese faydalı olması açısından ( daha öncede forumlarda yazdığımız forumun tam sayfa açılması ile ilgili) örnekle anlatıp daha sonra diğer modüllere nasıl uygulama yapacağımıza geçelim:
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız