Merhabalar.
Sitenize yeni üye oldum.Öncelikle hepinize merhabalar,saygılar,sevgiler..
--
Benim bir-iki sorunum var:
1)Ben Feedback modülünde bir deneme yaptım ancak yaptığım denemede maili göndermedi.Bu sorunu nasıl halledebilrim.
---
bundan başka iki sorun daha var da bunları cevaplamasanız da olur.Forumu ve üyelik sistemini kapattığım için o kadar önemli değil.
2)üyeler kayıt olduktan sonra onlara onay maili gitmiyormuş.
3)bir de Forumu açtığımda (anasayfayı) "This board has no forums" diye bir yazı çıkıyor..
1 ve 2 numaralı sorunun serverdan kaynaklanan bir sorun. Host firmanla konuşmalısın. Ve genelde mail gonderme ozelliği free hostlarda bulunmaz.
3. Sorununu da admin panelinden forum kategorileri oluşturarak halledersin.
denemeni local de yapmadın değil mi kardeş ordan gitmez..forum içinde önce türkçe yap gerekli dosyalar var site içinde dosyalar bölümünde sonra admin bölümünde forum var ona tıkla orda bi bölüm açılacak ordangerekli kategorileri yapabilirsin.
Oncelikle herkese merhaba... Sitenize ben de yeni uye oldum ve takip ediyorum her sekliyle Php-Nuke'le ilgili yazilarinizi... Sitenizde bu kaliteyi yakalayabilmis olmanizdan dolayi da tebrik ederim sizleri...
Yeni baslik acmadim baslik acilmis zaten diye... Baslikta belirtildigi gibi benim de feedback modulu mail gondermiyor.. Ayni hostingte bi arkadasimin da sitesi var ve onunki problemsiz calisiyor ama benim feedback calismiyor... Bi de bol bol iletisim kursunlar diye ana sayfa modulu yapmistim feedback'i ama boyle olunca hic bi ise yaramiyor... Neden olabilir acaba?
Feedback modulunun php dosyalarini bi daha yolladim... Ama hala calismiyor... Bi de ben biraz yeniyim daha yani mysql'de tam olarak neye bakmam gerekiyor?
Sitenize bir şey eklemediyseniz. Yeni baştan kurun veya birden fazla veritabanı oluşturma hakkınız varsa ayrı bir yere daha kurun. Veyada en sağlamı hostunuzdan YARDIM isteyin. Teknik bir sorun olabilir.
Benimde böyle bir sorunum var, feedback mail göndermiyor. Geçen güne kadar gönderiyordu, sunucuyla alakalı olabileceğini sanmıyorum çunku forum uyarılarında vs mail gönderiyor.
Admin paneline değişik mail adresleri de yazdım ama ne fayda.
Feedback dosyalarını tekrar yükledim ama yine fayda etmedi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız