Arkadaşlar bu gün sitemin maillerine baktığımda bir mail gelmişti bir baktım şu yazılar
Site Ismi: (P**RNO SİTE ADRESİ VARDI)
Site Adresi: giderken sagda dönerken solda
Site Resmi:
Site Tanımlaması: çok (AHLAKA AYKIRI YAZI VARDI) bi sitedir
Üye ID'si:
Üye Adı: p*rnocu mülayim
User Email: admin@60sn.com
Üye IP'i: 88.234.135.142
açıkcası hem cok bozuldum hem üzüldüm hepimizin nerdesyse sitesi var hepimizin kendimizce bir hizmeti insanlara sunmaya çalısıyoruz ama su mail hem kendini destekleyenlere eklms hem ayriyetten mail gondermıs
mail adresı cok yakın arkadasımın onunla konusurken bırden bu mail geldı bu ip adresını felan bırılerı bulabılırmı kımdır nedır hepınızın basına gelebılır bu olay ne bılım ya da detskleyenlere bı bazı kelımlerı sansurle felan boyle bır eklentı yok mu ??
not: mail adresı yalandır baskasınınkını yazmıs e bilim netopsıyon cok buyuk bır sıte ıp tenfelan bırılerı soyler mi kım oldugunu
O Tarz Şeyler Çok Oluyor ߀nimde ßaşıma Geldi Ama ßenimki Şöyle ßişe ßen Sitemi Ziyaretcilere Açtım Sitemdeki Hikaye Siir V.b. Yorumların Hepsine Afedersiniz Sizin Bahsetiğiniz Gibi Ağaz Alınmayacak Çok Kötü Reklamlar Var :S:S
Yapabileceğin İp ßan...
En son RdR tarafından 2007-07-14, 13:11:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2007-07-14, 13:16:13 Mesaj konusu:
Benimde forum bölümüne eklemişlerdi.Düşünün Dini sitede ötürlü resimler.En sonundda kullanıcı girişli yaptık.ya belki saçma olacak ama php nukede mail sınırlayıcılar vardı ben lkendi mailimi sınırlamıştım.benden başka kimse kullanamıyordu.your accord seceneğinde olması lazım.
Çok Terbiyesiz bişi yapmış Kişi zaten YAzdıkları ile belli oluyor oda terbiyesiz.
Devam ederse bunun IP sini öğrenerek bulduğumuz sonuçları mahkemeye vermemiz tek çare bu
canını sıkma kişi sergilediği tavırlar ile kendini tanıtır.
Çok Terbiyesiz bişi yapmış Kişi zaten YAzdıkları ile belli oluyor oda terbiyesiz.
Devam ederse bunun IP sini öğrenerek bulduğumuz sonuçları mahkemeye vermemiz tek çare bu
canını sıkma kişi sergilediği tavırlar ile kendini tanıtır.
Evet Terbiyesiz Biri Olduğu Belli Zaten Buldum Kim Olduğunu 14 Yaşında Bi Çocuk Adresini Ve Telefon Numarasınıda Buldum Zaten
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-07-16, 21:53:04 Mesaj konusu:
ip kişinin kimliğini bulamazsın.çünkü ip telekoma aittir.yani devlet güvencesindedir öyle her elini kolunu sallayan ip kimlik bulsaydı bu dünyayı hackerlar yönetirdi.ancak mahkeme verirsin yada emniyette sanal suçlar bürosuna başvuru yaparsın onlar ip sahibini bulurlar...gereken cezayıda verirler
ip kişinin kimliğini bulamazsın.çünkü ip telekoma aittir.yani devlet güvencesindedir öyle her elini kolunu sallayan ip kimlik bulsaydı bu dünyayı hackerlar yönetirdi.ancak mahkeme verirsin yada emniyette sanal suçlar bürosuna başvuru yaparsın onlar ip sahibini bulurlar...gereken cezayıda verirler
ıp adresiyle modeme girdim
ADSL kullanıcı adı ve parolası Pat Diye Cıktı Karşıma Sora O Kullanıcı adıyla ttrehberde arattım
Telefon Ve Adresini Buldum Bu Kadar İşte
Telefon Ettim Yeminler Etti Bida Yapmicam Falan Diye Tabi Bu Modeme Girmek Her IPde Olmuyo Tabi
eğer çevirmeli hat ise, telefon numarasını bulabilir, 118 de kime ait oldğunu söyler. ama gel görki artık heryer adsl. beşki arkadaşın da dediği gibi modem remote ip lere açıksa o şekilde ulaşır eğer modemde şifre de yoksa
Tarih: 2007-07-26, 02:26:18 Mesaj konusu:
RdR :
O Tarz Şeyler Çok Oluyor ߀nimde ßaşıma Geldi Ama ßenimki Şöyle ßişe ßen Sitemi Ziyaretcilere Açtım Sitemdeki Hikaye Siir V.b. Yorumların Hepsine Afedersiniz Sizin Bahsetiğiniz Gibi Ağaz Alınmayacak Çok Kötü Reklamlar Var :S:S
Yapabileceğin İp ßan...
yorumları kapatabilirsin.yorum için şifre sorgusu yapabilirsin (kesin çözüm değil) yani tek tek banlasan spam botlarını saçlarına aklar düşer...
yakında yama çıkıyor sanırım bu sorunlar için.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız