Tarih: 2007-09-02, 20:24:26 Mesaj konusu: FTP den yedek almak
sadece ftp den bir prog. ile sitenin tamamını indirdim. mesela bir sorun çıktı. sonra tekrar ftp den çalışan dosyaları geri yüklesem düzelir mi;?
düzelmez gibi ama deneyen vardır umarım. neden sordum 22mn db var yedeğini çok zor alıyoruz. bazen alamıyoruz. onuda geçtik yüklerken hatalar oluyor. iyi çalışmalar.
Ftp den dosyaları yedeklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama dosyaları indirirken neden hata olsun ki ? ama çalışan dosyaları tabiki atarsanız geri çalısır çalısmaması için ne neden olabilir ki ?
Dosyalar inerken hata yok. hata database inerken . indirmeyi denediğimizde 10kb iniyor. ki db 22 mb bizim.
ftp den indirdiğimizde forum çalışır mı? bildiğim kadarıyla ftp den inerken db inmiyor.
çalışan forumu ftp den yedeklersek başka hiçbirşeye gerek kalmadan yeni bir hosta yuklesek çalışır mı? merak ettiğim nokta burası. mesaj için teşekkürler.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-09-02, 22:48:57 Mesaj konusu:
arkadaşım ftp sadece .php dosyalarını kaydedersin veritabanını değil.Yeni hosta taşınırken hem ftp dosylarına hemde veritabanına ihtiyacın olacak sen veritabanınıda yedekle.
cpanel kullanıyorsan al o zaman bu yazdıklarımı oku anlayacaksın :) baskasına yazmıstım ama ...
cpanelden backups a gir orda ki dowloand secenegının ustune gel zaten 3 secenek var 1.sının ustune gel farklı kayıt et de ındırecegın yerı sec o sıtenın tum dosyalarının yedekler pc ıne yaklasık 20 mb felan ındırır senın yedeklerın okdr olur 2 secenegı de aynı sekıl farklı kayıt et dıyıp ındır buda phpmyadmın yedegıdır buda 500 kb felandır senın sıtenı gordugum ıcın tahmınde bulunuyorum 3. secenek mail mi neydı ona gerek yok :)
Cpanel--->phpmyadmin----->burda Türkçe seçeneği secin---->sonra solda veri tabanınızın isimi yazıyor onu tıklayın -----> sonra acılan sayfanın yukarısında Dışarı aktar seçeneği var onu seç sonra resimi takıp et
burda zaten forumda konusulan konular cevaplarda üyelerde hersey bu yedekle birlikte gelir...
Simdi cpanel kullanıyorsun ya
sımdı sıtenın tum yedeklerını bırlıkte alacaksın
sımdı resımdekı gıbı cpanel ve ordan backupsu tıkla
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız