serkanyilmaz303 demiş ki:
önce users tablosunu seçiyorsun
sonra user_email yazan kısmı bulunca sağ tarafa bak
extra kısmının hemen yanında gözat seneği var onu tıklıyorsun
gördüğün gibi emailler altalta
şimdi alta baktığın zaman "Sorgu sonuçları işlemleri" kısmını görürsün
ordan dışarı aktar yazan kısma tıkla
ve karşına gelen ekrandan kayıt türünü seç ve indir.
Kolay gelsin
Sitemdeki Bütün Üyeleri Msn Adresim Bir Anda Kayıt Ettim :)))) 3000 Üzerinde Msn Adresini Bir anda Mail adresime kayıt ettim .)
Ama Msn adresini kullanabilirmiyim o tartışılır tabi Sonuçta Bütün kişileri aldım ve kayıt ettim
Şuanda Msn Kişi Listemde Tam Olarak 3303 Kişi Kayıtlı bunların hepside üyelerim Ama Msn yeni sürümünde kasıyor eski msn sürümünde açtığımda bir sorun yok en güzelide üyelerimin hepsine msn@autocadokulu.net olarak msn adresim gitti Hepsi Tekrar mail atmış oldum ayrıca aynı kullandığım metodu da gmail deneyeceğim olursa size konu anlatımlı burada anlatırım önce ben bir test edeyim zararları varmı yokmu
Yalnız msn Belli bir müddetten sonra kafayı yedi gibi ama suan kisi listem asırı derecede arttı herkez soruyor :))
Ardından Aldığımız Sql Tablosunu WordPAD Açıyoruz ..
Bir Sonraki İşlem >> msn Giriyoruz Buradan Kişilere Giriyoruz.. Buradan Anlık Kişi Listelerini Kaydet Diyoruz Ve Bize Hazır Tabloyu Oluşturmuş Oluyoruz Sql indirdiğimiz Veriyi Düzenleyip Bu İndirdiğimiz Kişi Listesini Sağ Tıklayıp WordPAD Açıp İçerisine Uygun Bir Şekilde Kayıt Etmek
INSERT INTO `nuke_users` VALUES(1, 'mail@hotmail.com');
Aranan >>
Kod:
INSERT INTO `nuke_users` VALUES(1, '
Kod:
Yeni Değer : <contact type="1">
Yeni Değer >> Bu Gmail Veya Hangi Sistemin Csv destekliyorsa
Örnek :
Msn : <contact type="1">mail@hotmail.com</contact>
Gmail: ,admin@autocadokulu.net,
Gmail Virgül ile kabul ediyor..
Ctrl+H İle Aratın Değiştirmek istediğinizi
Yeni Değeri Girin Hepsini Değiştirsin ..
İndirilen Veri tablosu
Örnek:
Kod:
-- Tablo döküm verisi `nuke_users`
--
INSERT INTO `nuke_users` VALUES(1, '');
INSERT INTO `nuke_users` VALUES(1, 'mail@mynet.com');
5000 kisiyi ekldim msnde 17 cevrim ici 999 cevrim disi var.simdi mail adresini msn olarak kullanmayanlarida eklemismidir.bu listemdekilere toplu mail nasil mns den atarim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız