Tarih: 2007-11-30, 13:19:35 Mesaj konusu: Çalışan bir hava durumu blok nerden bulurum
İndirdiğim hava durumu bloklarının kimi çalışmıyor kimi benim istediğim ili göstermiyor. çalışan doğru dürüst bi hava durumu block bulamadım.. bilen varsa YARDIM etsin lütfen..
Tarih: 2007-11-30, 17:17:02 Mesaj konusu: Re: Çalışan bir hava durumu blok nerden bulurum
Aşağıdaki linki tıklayın. Oradaki açıklamaları ve bağlantı çeşitlerini inceleyin. Uygun olanı seçip kodlarını alın ve ANKARA yerine kendi ilinizi yazın (Türkçe karakter kullanmayın).
ben size bir bir blok vereyım onu deneyin.kendi ftpinze atın block klasörüne.sonra admin.phpden yeni blok deyin ve dosyalardan havadurumu2007 yi seçip aktif edin.sag veya sol blok olarak.
leylicim senın kı yanılmıyorsun 3-4 şehir var arkadaşta benım ısteklerım olsun dıyor sanırım ana sehırler degıl :) netopsıyonda sankı bı tane vardı ama demek kı ıstedıgı yok yada calısmadı onda fikri arkadas kodları vermıs belkı halletmıstır
arkadasa bu lazım http://ligtv.com.tr/ burda sagda altta ama bu asp sıte kendı halledeerse bılmem
Tarih: 2007-12-01, 10:19:09 Mesaj konusu: Re: Çalışan bir hava durumu blok nerden bulurum
Leyli nin göndermiş olduğu hava durumu bloğunu da denedim.. dijital olarak üç şehri ayrı ayrı aynı anda gösteriyor.. güzel bişi. ama ben kendi şehrimi de göstersin istiyorum.. bloğu inceledim adres şehir olarak belirtilmemiş. kodalr verilmiş. bunu Burdur için uyarlamak mümkün mü acaba??
blogu bana veren "gönlümüngülü" adlı arkadaşımızdır.galiba kendi hazırladı.geldıgınde bende sorayım sizde görürseniz özel msjla kendısıne ulaşıp sorun lütfen.
:) sen yaparsın :) guzel ben netopsıyondakını bı ara koymustum ama sıte acılmadı ılgınctır kaldırdım calıstı bı yerde bı kodlar cakıstı sanırım neyse ordakı guzel arkadasa armagan olur :) sağoalsın
daha demın bı sıtede dıyordu kı bızım urunumuzu nereden alabılırsınız aynen bu haritan secın dıyordu neyse ıstanbulu secersen ıstanbuldakı adresler asagıda kalıyordu ankara secersen o bu vs vs buda guzelmıs gercekten o harıtanın ustunde baska seyler ıcın calısmak lazım :) guzel ama modul sanırım arkadas blok mu ıstıyordu ? buda guzelmıs
Tarih: 2007-12-03, 13:36:43 Mesaj konusu: Re: Çalışan bir hava durumu blok nerden bulurum
hyilmaz99 :
Leyli nin göndermiş olduğu hava durumu bloğunu da denedim.. dijital olarak üç şehri ayrı ayrı aynı anda gösteriyor.. güzel bişi. ama ben kendi şehrimi de göstersin istiyorum.. bloğu inceledim adres şehir olarak belirtilmemiş. kodalr verilmiş. bunu Burdur için uyarlamak mümkün mü acaba??
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız