Sitemdeki ziyaret raporlarını hosta göre ziyaret indexi üzerinden inceliyordum.
Yukarıdan da görebileceğiniz üzere ziyaretlerin %7 si (54 ziyaret) 74.6.30.126 adresi üzerinden yapılmış.
Google bot adreslerinden de fazla ziyareti yapan bu adres neresi dediğimde
USA - New York çıktı. Ne diyorsunuz bu işe?
http://www.geobytes.com/IpLocator.htm?GetLocation
linkinden siz de detayları incelebilirsiniz. Yukarıdaki adresi verilen boşluğa yazın bakın. Kimdi necidir bu adresin sahipleri ve sitemde ne aramaktadırlar? :)
Tarih: 2007-12-11, 17:37:25 Mesaj konusu: Re: Ziyaret raporlarını incelerken...
Daha önce gelenlere ısmarlamıştık bir şeyler.
Netopsiyonun bundan sonraki yemeğini yine orada yaparız nasipse.
AHMET_BALCI il ilçe göstermek diye bir şey olamaz.
Türk Telekom aldığı IP adreslerini bir havuzdan ADSL kullanıcılarına dağıtıyor.
İlçelere göre whois sorgusundan bir şey çıkmaz. Ancak Şehir öğrenilebilir. Ancak savcılığın emri üzerine Türk Telekom Log dosyalarından IP adresinin bölgesi tespit edilir. Onu da size hiç bir şekilde vermezler. Mahkeme kararı üzerine bu bilgi sadece savcılığa teslim edilir.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-12-11, 18:34:26 Mesaj konusu:
abi bu 74 felan bu aralar herkesin başını ağrıtıyor...Bir kaç gün önce ustat(ali osman) ile buna benzer ip inceliyorduk belkide oydu.Serverı aşırı kasıyordu.Büyük ihtimal sağlam bir hackerın kullanmış lduğu bot giib bir şeydir.Servera genelikle dadanıyor.
Abi Bugün 74 Başlayan ip Dedinizde Bugün Siteme 74 Bir İp girdi Ve Şuanda sitemde sizde görebilirsiniz belki . Bugün o 74 ip varken sitemde bir anda Değişik yazılar çıktı türkçe yerine _ İle başlayan yazılar sonra düzeldi..
78.163.***.*** Şuan Sitede >> İstanbul olarak goruyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız