Tarih: 2008-03-08, 09:55:05 Mesaj konusu: Re: Youtube ve Google Videoları Modülü + Resimli Orta Blok
Bankocu :
Orada "alt satıra geçmez" demiş.
100 tane de video ekleseniz yan yana ekledikten sonra size ne faydası olacak? 800x600 ekran kullanıyoruz çoğumuz sonuçta. (Ben 22" LCD kullanıyorum o ayrı :) ) yan yana 100 videoyu görüntüleyip ne yapacaksınız.
Siz alt satıra geçebilen hale getirin scripti, sonra denersiniz o limiti arttırmayı.
Tarih: 2008-03-08, 10:23:50 Mesaj konusu: Re: Youtube ve Google Videoları Modülü + Resimli Orta Blok
shahan :
osmanturka :
mersoy :
birde özel bir istekte bulunsam çokmu olmuş olurum
yan bloğuda orta blok gibi 3'e ayırsak benim için süper olur
son eklenenler, en çok izlenenler ve her ikisi (bu zaten var)
sağ ve sol olarak ayrı ayrı kullanmak istiyorumda.
Arkadaşlar bu sistemi kurdum anasayfa da blok açıldı ama videolar çıkmasına rağmen tıklayınca linkleri açılmıyor--birde video resimlerini anasayfa ya bizmi ekleyecez acaba
Arkadaşlar bu sistemi kurdum anasayfa da blok açıldı ama videolar çıkmasına rağmen tıklayınca linkleri açılmıyor--birde video resimlerini anasayfa ya bizmi ekleyecez acaba
Yok arkadaşım o kendisi ekliyor sql sorgusunu yaptın mı ? Bir yerde fata yapmış olmayasın modül gayet güzel çalışıyor ..
birde özel bir istekte bulunsam çokmu olmuş olurum
yan bloğuda orta blok gibi 3'e ayırsak benim için süper olur
son eklenenler, en çok izlenenler ve her ikisi (bu zaten var)
sağ ve sol olarak ayrı ayrı kullanmak istiyorumda.
Site adresini PhpNuke ayarlarından düzeltmen lazım. Zira orada $nuke_url ve $module_url fonksiyonlarını kullandım.
Ayrı yan blok için de; bakayım, yapabilecek miyim :)
PhpNuke den eğer ayarlıyacaksak nasıl yapacağımızı söylermisiniz?
Block olarak yapmanızıda bekliyoruz..
İyi çalışmalar..
PhpNuke den eğer ayarlıyacaksak nasıl yapacağımızı söylermisiniz?
Block olarak yapmanızıda bekliyoruz..
İyi çalışmalar..
-blok olarak paylaştı arkadaş son halinde bütün bloklar var
-admin panelinden seçenekler kısmına giriyoruz ve site adı yazan yere www.siteadi.com/ şeklinde yazınca linkler düzgün çıkıyor
Umarım modül ve blok konusunda problemi olan kalmamıştır.
Sağolsun herkes birbirine yardımcı oluyor zaten
Ben blok hakkında birkaç açıklama yapayım bari yeri gelmişken...
- Üç seçenek orta blok için, üç seçenek yan blok için vardır. İstersenizi birini, isterseniz birkaçını, isterseniz hepsini kullanabilirsiniz.
- Blok içinde çıkanküçük resimler otomatik olarak YouTube ve Google video adreslerinden bulunup getirilmektedir. Ne modül için, ne de blok için video sayfa adresi yazmak dışında eklemeniz gereken birşey yoktur.
- Blokların şekil, başlık sayısı ve renk seçeneklerini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Blok dosyasını metin düzenleyici ile açınca ilk satırlardaki değerleri kendi sitenize göre değiştirebilirsiniz.
- Bloklar farklı internet tarayıcılarında farklı görünebiliyor maalesef. Bunun önüne geçemiyorum. Örneğin yan blokta kesik çizgilerin sağ tarafı sadece Internet Explorer ile görünüyor, Opera ve Firefox gizliyor orayı. Bir de resim etrafındaki dış ince çerçeve firefox tarafından görünmüyor, Internet Explorer ve Opera güzel gösteriyor.
-----
Problemle karşılaşan arkadaşlar adresi söyleyip erişim izni de verirse, daha kolay olur anlaması...
Arkadaşlar pardon youtube kullanıyordum sitemde zaten birde bunu ekledim ama sql sorgusunu kabul etmedi site---
anasayfa da blok çıkıyor son eklenen videolar felan ama resim yok--tıklayınca da böle bir video yok diyor kafam karıştı sanırım diğer videolar bloğuyla ikisi karıştı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız