grafik olayında pehaspe açıldığı ilk zamanlar ooo dedirtti ama şimdi bir özelliği yok bence vista temalarının havası bile kalmadı ayrıca tek değişik olan bir blogun ustte olması...
muhurgozlum u sende yapabilirsin html+php html sayfa yap kendıne yani önce html grafikli bir sayfa hazıla....sonra blok kodlarının nuke ıcınde gosterecegı degılde sadece blogun ıcerıgının basladıgı kodları yerlestır sıtene cok zor değil zamanım olursa sana iinan çok YARDIM edeceğim senin sitelerinide istediğin gibi yaparız ama bu siteler de blok sistemi aktif değil ....
muhasebeciyizbiz i sitede tanıtırsan onada yorumlarım olur kolay gelsın
Tarih: 2008-05-05, 17:45:52 Mesaj konusu: Re: NUKE tabanlı En güzel siteler
Yöneticilerden haddim olmaayarak rica ediyorum başlıgı ebn acdım ama buhale gelecegni bilmiyordum sohbet ve reklam alanına dönmüş kilitlenirse sevinirim...
Verilen cevaplara bakta neyin daha ciddi olduğunu gör. O kadar başlıktan 10 site etmedi daha, bunların da yarısı İslami site.
Kardeşim nukeci adlı üye türkiyede nukenin üstadlarından birisidir ve eski netopsiyonculardan dır çok iyide eleştirmendir lütfen birbirinizi yadırgamayın ve kırmayın bir site için başlığa uygun ne ise onu yazın ki buranın sözde yöneticileride bu başlığa müdahale edeceğini sanıyorum yoksa herkes birbirini kıracak ama gerçekten değmez saygılarımla..
mesajları tek tek okudum bir kaç sitede kalınmış.Eminim ki şurada verilen örneklere benzer veya daha iyi siteler vardır nuke tabanlı.Aslında biraz kendimizi kandırıyoruz nukeci söylemiş mesela benim siteye bir özelliği kalmadı diye evet bencede kalmadı.Sadece o an için hiç görülmeyen bir blok yapısından dolayı farklı geldi insanların gözüne.Vakitimizde olmadı ilk versiyondan sonra temada oynama yapmaya belki uğraşabilse idim o zaman derdim en iyi benim ki diye ama şu aralar çok zor.
Burada bahsedilen sitelere gıpta ile bakan arkadaşlara bir tavsiyem var inannın şurda ismi geçen sitelerin benzerlerini yada daha iyilerini yapmak çok da zor değil.Bir kaç ay tasarıma bakın bir kaç php kodu öğrenin aynılarını yaparsınız.
Konuya da bir sitede ben ekleme yapayım hala ve daima ilk görüdüğüm günden beri www.yemek24.com favorim .
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-05-06, 00:41:10 Mesaj konusu:
yemek24 adlı site bende sevdim ilk defa gördüm ama görsellik olarak güzelmiş....
konuyu silme olayına gelince....amacına uygunluğunu derecelendirin desem % kaç verirsiniz?
not:en az 50 mesaj sildim ona rağmen bu şekilde
@
phpprensi
uslubunuza dikkat edin...eğer sözde yöneticisilik yaptığımıza inanıyorsanız bize özde yöneticilik nasıl yapılır diye öğretiniz...biz eleştiriye açığız. her görüşüde dinleriz.hatalarımız elbette olur herkesin eleştirisinede önerisinide açığız...ama bunları bizim yüzümüze söyleyiniz forumda sayfalarda bu şekilde yazılar...bizden daha çok sizi eleştiriye açmış olur
teşekkürler kardeş, sizlerde sağolun, sitemizin güzelleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,
1 haftadır üye menusunde ziyaretci ve üye sayısı 0 gösteriyor db lerde bi sorun var ama halledemedim session dediler onuda silip yeniden yükledim ama gene düzelmedi bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.
Hatalarla dolu bu sitede neyi beğendin merak ettim heralde tema etkiledi seni
Ezbere konusuyorsun mavisce kardes.. Hatanın ne oldugunu önce idrak etmek lazım..
ugur1502 kardesim tesekkur ederim.. Sitenin icerigine bakabilirsin.. Gösteriş için değil, hizmet için acılan acizane bir site..
Ezberemi ezbere olan hatalardan göstereyim sana bi kactane
Aşagıdaki resim tek bir sayfadan alınmı ama tüm sayfalarda olan hatalar
sag bloklar tüm modullerde oturmuyor kenarda acık var sol alt köşede sayfada hata uyarısı girdiğim her sayfada vardı iletişim forumunda tiny_mce acılamadıgı için verdiği ayrı bi hata forumda eksik grafikler sadece bi kac sayfa gezdim başka yerlere girsem heralde dahada cıkardı
Tarih: 2008-09-05, 13:31:36 Mesaj konusu:
Konu sapmış sapmayı bırakın saçma sapan olmuş... Konuyu açan arkadaş! Ateşe barut attın meğer ne çok sevdalı varmış üfürükten link vermeye gönüllü :) 4576 okunmaya karşın 98 cevap. Demekki ya gerçekten kimse klasik nuke harici site görmedi yada gördüde nuke olduğunu anlamadı :) Burada sen A diye konu açarsın o döner dolaşır Z olur. polibo'ya komik yazmışlar doğru komik ama komik olan polibo değil ona o lafı yazanlar monitörden kendi simasını görüyor sanırım arkasında ışık filan yanıyorsa... Son olarak konunun silinmesi yada kilitlenmesi sinir sistemimiz açısından iyi olacak.. Ha unutmadan "iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir " ne alaka demeyin çok alaka...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız