Tarih: 2008-07-08, 18:14:40 Mesaj konusu: Video stream nasil kullanilir?
Modulu yeni kurdum .Hata vermedi fakat video nasil eklenr cozemedim.Linki yazip youtube yi secip gonderdim fakat admin panelde bekleyen video onayi yok diyor!
Tarih: 2008-07-08, 18:29:24 Mesaj konusu:
(Add Videos ): yazan linke tıklayıp, video kodu başında [embed olarak ekliyorsun ve url imageyede videonusa resim linki ekleyeyip en alta ,
vide formatını şeciyorsunuz genelikle [emed] code [/embed] en alt Add video ya tıkla hepsi bu
(Manege Categoris ) bu rayada kategori oluşturursun
(Permission Settings) buraya oluşturduğunuz kategorileri üye ve ziyaretçiye izin için.............
Ben firefox kullanıyorum bende firefox eklentisi olan youtube download helper diye bir program var her türlü video dosyasını rahatlıkla bilgisayarına kaydedebiliyor bu eklentinin warez oldugunu düşünmüyorum çünkü bu eklenti firefox geliştiricileri tarafından onaylanmasa zaten eklentilerde ki yerini almazdı.. :)
saho hocam bu saho.php yi Video_Stream/plugins/saho.php
olarak ekledim fakat video yuklerken secenekler arasinda gorunmuyor.nuradaki dosyalar bolumunden aldim stream modulunu. saho.php yi hangi bolume eklemek lazim?
saho.php diye
-------------
<php>
---------------
dosya açınız içerisine bunları girin
video izleteceğiniz linki flv player üzerinden
flv nin source , kaynak kısmına yani
saho.php?v=dsML7d3le9w
gibi verirseniz izletebilirsiniz videoları :)
başka bir yerde olduğunu sanmıyorum netopsiyon.com dışına sızdırmayın kodları mı lütfen :p
not: 1 , 1.5 sene önce yazmıştım bunu videoları çekip hosta yüklemek için kodlar şifreli kendini php ci sananlar alıp oynamasın diye bot vs yazımı için
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız