Tarih: 2008-07-26, 17:41:12 Mesaj konusu: php-nuke 8.1 için yorumlar
dilerim başlık öncesinde açılmamıştır,
açılmışsa da özür dilerim yönetimden link verip kilitlenirse ordan devam edeyim ...
8.1 ' upgrade yapan arkadaşlar var mı?
köklü yeni bir site kurucam ve sonra upgrade etmek sıkıntı olabiliyor baştan en yüksek sürümle kurmak daha mı mantıklı olur,
en güvenlisi 7.9+3.1 fix denmiş
modullere en uygunu 7.6+3.1 fix denmiş
aklım karıştı biraz ? tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfen ..
şahsen içimden 8.1 yüklemek geçiyor yakın zamanda onun da patchleri çıkacaktır muhtemelen, veya hiç var mı çıkan patchi?
saçmalamışsın ne alakası var senin gibiler sadece provakatorlük yapar ve senin gibiler her yerde sorun olur CHP lisin galiba ayrıca senin gibilere yardımcı olmakta pişmanlık yapar
Bence çok harika şiddetle öneririm en sevdiğim yanıda haber eklerken sıkıntı çektiğim olmasını istediğim bütün özellikler mevcut kendi menümü admin panelinden istediğim gibi düzenleyip blok haline getirebiliyorum.Foruma includes dosyası konmuş ama bir işe yaramadı bir çok modu uygulayamadım belkide ben bir yerlerde hata yapıyorum tek eksik yönüde bu bana göre
Bunu kur.
http://www.nuke-evolution.com/
Her tür destek benden.
En sağlam başını ağrıtmayacak sistem bu.
Hacker korkusu da yaşamazsın.
abicim ben kurdum. çok güzel ancak destek siteleri az ve yeteri kadar teması yok yani hoş olarak kullanabileceğimiz. Flash Haberler bloğunu ekledim block çalşmayınca kullanmaktan vazgeçtim. Şuanda kurulu bir durumda duruyor.
Tarih: 2008-08-04, 21:09:41 Mesaj konusu:
drgreeneyes4u :
bak güzelim iyi oku chp li o yada bu değilim
TÜRKOĞLU TÜRKÜM
Hayır bence Türkoğlu Türk değil sadece Ayrımcılık yapan birisin :) Bunu inkar edeceksın biliyorum...Bende diyarbakırlıyım ama kurt değilim ve belkide en az senın kadar vatanımı seviyorum.Ama ayrımcı dğeilim :)
Konu ile alakasız yorum yaptım bılıyorum o yuzden yukarıdaki yazdıklarım sadece bir dip not ozellıgı tasısın lutfen.Konuya gelecek olursak umarım nuke'nın yeni sahıpleri burzi'nın tasarımından farklı alternatif seçenekler geliştirir.Zaten 9.0 surumu ıcın calısmalarının devam ettiğini yayınlayan bir bildirge yayınlamıslar sitelerınde yanılmıyorsam...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız