Tarih: 2007-08-10, 12:13:44 Mesaj konusu: NukeSentinel Google Örümceklerini Banlıyor
Ya arkadaşlar bu nukesentinelin bi ayarı filan yok mu.NukeSentinel™ 2.4.2pl9 kullanıyorum.Bir yardımcı olun size zahmet.Hepten devredışı bıraksam bi sorun olur mu
google ip aralıklarını ip hariç bölüm menüsüne kaydedeceksin.Muhtemelen seni site banlamadığına göre kendi ip numaranıda kaydetmişsindir.kaydetmediysen bile kaydetmekte yarar var. admin menüsünden sentinel ayarlarından ip hariç bölüm menüsünden ekliceksin ;)
Arkadaşlar nuke sentinel çalışıp çalışmadığını şöyle anlatım eğer ziyaretçisiyseniz şu işlemi uygulayın banlarsa çalışıyor
www.girdiginizsiteadı.com/admin.php?op=Blocksadmin veya başka bişey
bu arada ban sistemini görürseniz çalışıyor ama küçük bi uyarı bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı kapatın hemen resetleyin bilgisayar arka arkaya tarayıcınızı açar ....
Arkadaslar Selam bende NukeSentinel™ 2.4.2pl9 Kullanıyorum ama malesef google örumcekelrını banlamıs index ve ben banları sıldıkce yıne banlıyor Mersoy arkadasımız (sentinel ayarlarinda pasif yapin kapanir)
diye yazmıs benım NukeSentinel admın panelınde boyle bır ıbare yok banlanma sistemını nasıl kaldırıcam lütfen yardımcı olun
Arkadaslar Selam bende NukeSentinel™ 2.4.2pl9 Kullanıyorum ama malesef google örumcekelrını banlamıs index ve ben banları sıldıkce yıne banlıyor Mersoy arkadasımız (sentinel ayarlarinda pasif yapin kapanir)
diye yazmıs benım NukeSentinel admın panelınde boyle bır ıbare yok banlanma sistemını nasıl kaldırıcam lütfen yardımcı olun
sentineli pasifleştirme için
yönetim panelinden sentineli tıklayın
NukeSentinel(tm) Administration bölümüne girin
NukeSentinel(tm) Status: seöeneğinden disable seçin
sentinel devre dışı kalır
google ip lerini banlamaması için
sentinel yönetim panelinden
Excluded Range Menu tıklayın
sağda tarafta menü açılır bu menüden
Add Excluded Range seçeneğini tıklayın
IP From : 66.249.64.0
IP To : 66.249.95.255 yazıp
Add Another Range seçeneği işaretli olacak şekilde
Add Protected Range tıklayın
yine sentinel yönetim panelinden
sağda tarafta menü açılır bu menüden
Add Protected Range
Protected Range Menu seçeneğini tıklayın
IP From : 66.249.64.0
IP To : 66.249.95.255 yazıp
Add Another Range seçeneği işaretli olacak şekilde
Add Protected Range tıklayın
evt var IP Haric Bölümü ekleyin onamı eklıcez
Orda Bunlar BAS ve SON IP leri (Lütfen bos yer dizgini kullanmayin).
ip panelı var ve altta ülke isimleri var sizin verdiginiz ipleri eklicez oraya
Birde bunu pasif hale nerden getiricem turkce sölermısınız
pasif yapmak için sentinel yönetim panelşine girer girmez
Nuke Sentinel(tm) Durum: Kapalı olacak
yukarıda verdiğim google ip adreslerini dediğim bölümlere eklersen banlamaz
birde
google ip leri zaten banlı olabilir
nuke_nsnst_blocked_ips tablosunu boşaltarak banlı ip leri kaldırabilirsin
bu modülü ftp den herhangi bir dosyayı silerekte yapamazmıyız yada mysql den ? bnimde sitem komle google dahil herkesi banladı şimödi panelde giremiyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız