Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mersoy Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2008-10-04, 15:31:35 Mesaj konusu: |
|
|
melik modül ilk sürüm için gerçekten güzel eline sağlık
yalnız ziyaretçiler deftere yazanların email adreslerini görememeli |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-04-05, 14:37:25 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
melik Mesaj: 500+

Kayıt: Sep 06, 2005 Mesajlar: 944 Konum: Elazığ/Kovancılar
|
Tarih: 2008-10-04, 15:34:10 Mesaj konusu: |
|
|
mersoy :
|
melik modül ilk sürüm için gerçekten güzel eline sağlık
yalnız ziyaretçiler deftere yazanların email adreslerini görememeli
|
Onu bilerek açık koydum köy, dernek siteleri için kullanan olursa millet birbirleriyle iletişime geçsinler diye öyle yaptım zaten göstermek istemeyen yazmayabilir zorunlu tutmadım dostum.. |
|
Başa dön |
|
 |
bybedircan Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-10-04, 15:49:19 Mesaj konusu: |
|
|
malesef hata aynı düzelmedi, index.php açıp bir üstüne kodu ekledim, yine aynı hata dostum  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 15:52:18 Mesaj konusu: |
|
|
kardeş sayıyı düşür 50 yap 25 yap kesinlikle olması lazım olmadıysa paketi güncelledim tekrar indir dosyaları değiştir sonra ordan açıp sayıyı değiştir.. |
|
Başa dön |
|
 |
bybedircan Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-10-04, 15:54:05 Mesaj konusu: |
|
|
ok bir deneyeyim bakalım |
|
Başa dön |
|
 |
mavisce Editör

Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
|
Tarih: 2008-10-04, 16:20:55 Mesaj konusu: |
|
|
module bakarken sol üstte bir şey dikkatimi çekti bayram günü sitem için hazırlayıp aktif etdiğim menünün bir kopyası dikkatimi cekti sitemden çalınması bi yana bukadar erken çalınması hemde melik tarafından beni şaşırttı kullandıgın siteye uysa yakışsa dicemki vay be gercekten güzel yakışmış menü yerini bulmuş ama hiç yakışmadıgı gibi baya bi sırıtıyor hani bi ata sözü varya At şeyine kelebek konmuş gibi aynen öyle duruyor |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 16:38:43 Mesaj konusu: |
|
|
mavisce :
|
module bakarken sol üstte bir şey dikkatimi çekti bayram günü sitem için hazırlayıp aktif etdiğim menünün bir kopyası dikkatimi cekti sitemden çalınması bi yana bukadar erken çalınması hemde melik tarafından beni şaşırttı kullandıgın siteye uysa yakışsa dicemki vay be gercekten güzel yakışmış menü yerini bulmuş ama hiç yakışmadıgı gibi baya bi sırıtıyor hani bi ata sözü varya At şeyine kelebek konmuş gibi aynen öyle duruyor
|
Gülüm css menu builder diye bir program var orda var bu menü zaten beğendim ekledim üstelik renk çeşitlerinide oluşturdum ordan internetten ara bulursun bir menü yapamayacak ve çalacak kadar bilgisiz değilim ifadelerini doğru kullan. |
|
Başa dön |
|
 |
mavisce Editör

|
Tarih: 2008-10-04, 16:53:43 Mesaj konusu: |
|
|
melik :
|
mavisce :
|
module bakarken sol üstte bir şey dikkatimi çekti bayram günü sitem için hazırlayıp aktif etdiğim menünün bir kopyası dikkatimi cekti sitemden çalınması bi yana bukadar erken çalınması hemde melik tarafından beni şaşırttı kullandıgın siteye uysa yakışsa dicemki vay be gercekten güzel yakışmış menü yerini bulmuş ama hiç yakışmadıgı gibi baya bi sırıtıyor hani bi ata sözü varya At şeyine kelebek konmuş gibi aynen öyle duruyor
|
Gülüm css menu builder diye bir program var orda var bu menü zaten beğendim ekledim üstelik renk çeşitlerinide oluşturdum ordan internetten ara bulursun bir menü yapamayacak ve çalacak kadar bilgisiz değilim ifadelerini doğru kullan.
|
Çalmışsın işte yalanmı css builderi biliyorsan onun içindeki renklerde bu renklerin olmadıgınıda bilirsin style.css ile beraber kaynak kodlarını çaldıgın her hali ile belli bir menü yapamayacak kadar acizsin işte o yüzden hazıra konmuşsun ama module göre aktif olan renklerini çalamadıgın için becerememişsinde |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-04-05, 14:37:25 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 17:02:29 Mesaj konusu: |
|
|
Coşkun bir b.. yapabildiğin yok yapılan şeyler karşısında laf atma bari insan saysınlar seni be! Sana adam gibi dedimki şu programdan yapılıyor programın adınıda verdim sende kişilik olsa biraz utanırsın ama yokki. neyse kes sesini şimdi sen aynı menüyü kullanıyorsun diye kaldıracam ordan kavak sapı olsa o menüde senden iyidir sen o bile olamazsın ya. Bozma konuyu hadi işine bak. |
|
Başa dön |
|
 |
mavisce Editör

|
Tarih: 2008-10-04, 17:19:33 Mesaj konusu: |
|
|
Önce ağzını topla yoksa ben toplarım senin ağzını sen kendini kişiliklimi sanıyorsun kendini beğenmiş ukala
program adı vermekle menüyü yapdığın anlamına gelmiyor benim menüyü çaldıgın apacık orttada
aşağıdaki resime bakta söyle utanmadan menünün css sini senden çalmadım kendim yaptım diye sende o surat varken onuda söylersin menüyü çalığ çalmamanda önemli değil bir başkası çalsa tamam der gecerimde etrafta cok bilmişlik taslayıp kendini beğenmiş tavırlarla gezen birinin çalması tuhaf geliyor noldu bunun cok bilmişliğine diyorum görünce
 |
|
Başa dön |
|
 |
rss12 Mesaj: 1+

|
Tarih: 2008-10-04, 17:20:48 Mesaj konusu: |
|
|
ABA Defter Modülü çok güzel olmuş Melik eline, yüreğine sağlık. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 17:24:47 Mesaj konusu: |
|
|
mavisce :
|
Önce ağzını topla yoksa ben toplarım senin ağzını sen kendini kişiliklimi sanıyorsun kendini beğenmiş ukala
program adı vermekle menüyü yapdığın anlamına gelmiyor benim menüyü çaldıgın apacık orttada
aşağıdaki resime bakta söyle utanmadan menünün css sini senden çalmadım kendim yaptım diye sende o surat varken onuda söylersin menüyü çalığ çalmamanda önemli değil bir başkası çalsa tamam der gecerimde etrafta cok bilmişlik taslayıp kendini beğenmiş tavırlarla gezen birinin çalması tuhaf geliyor noldu bunun cok bilmişliğine diyorum görünce
|
Başta ne dedin menümü çalmışsın dedin?
Ispatladım..
Şimdide renklerimi çalmışsın diyorsun?
Olm renkler senin tapulu malınmı ne aptal aptal konuşuyorsun sen istediğim rengi kullanırım! Demekki menü senin menün değilmiş değilmi??
adama hırsız damgası vurmak hiç hoş değilmiş değilmi şimdi bas git çık konudan dağıtma konuyu! |
|
Başa dön |
|
 |
mavisce Editör

|
Tarih: 2008-10-04, 17:42:11 Mesaj konusu: |
|
|
renklerinide menüyüde komple çalmışsın işte niye inkar ediyon daha hangi programla yapıldıgının adını bile tam bilmiyorsun hırsız damgasına gelince sen kaşındın pehaspenin şifrelerini düzenleme yapıcam diye alıp pehaspenin özel modullerini dosyalarını çalan sen değilmisin tarihte bugün ve resim galerisi gibi modulleri çalan sen değilmisin |
|
Başa dön |
|
 |
ellekli Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-10-04, 17:43:03 Mesaj konusu: |
|
|
Geçenlerde sitende görmüştüm güzel çalışma
emeğine sağlık
"her zaman çalıuşmalarını takdir eden birisiyim. "
kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
osdem66 Mesaj: 500+

|
Tarih: 2008-10-04, 17:56:20 Mesaj konusu: |
|
|
Degerli kardeşim çok sık bir defter harika bir görüntü.. ellerine emegine saglik.. kurdum ancak orta block aktifleştirdigimde söyle bir mesaj aliyorum sorun nerde olabilir yardımcı olurmusunuz..
Fatal error: Call to undefined function filter() in /var/www/vhosts/yakaciklim.com/httpdocs/blocks/block-ABA_Defter_Orta.php on line 81 |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 17:59:20 Mesaj konusu: |
|
|
osdem66 :
|
Degerli kardeşim çok sık bir defter harika bir görüntü.. ellerine emegine saglik.. kurdum ancak orta block aktifleştirdigimde söyle bir mesaj aliyorum sorun nerde olabilir yardımcı olurmusunuz..
Fatal error: Call to undefined function filter() in /var/www/vhosts/yakaciklim.com/httpdocs/blocks/block-ABA_Defter_Orta.php on line 81
|
$isim = filter($row['isim']);
$baslik = filter($row['baslik']);
$mesaj = filter($row['mesaj']);
bunlardan filtreleri kaldır yani şöyle olacak;
$isim = $row['isim'];
$baslik = $row['baslik'];
$mesaj = $row['mesaj'];
bunlarla değiş. |
|
Başa dön |
|
 |
zafer57 Mesaj: 1+

|
Tarih: 2008-10-04, 18:04:39 Mesaj konusu: |
|
|
Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 18:07:34 Mesaj konusu: |
|
|
mavisce :
|
renklerinide menüyüde komple çalmışsın işte niye inkar ediyon daha hangi programla yapıldıgının adını bile tam bilmiyorsun hırsız damgasına gelince sen kaşındın pehaspenin şifrelerini düzenleme yapıcam diye alıp pehaspenin özel modullerini dosyalarını çalan sen değilmisin tarihte bugün ve resim galerisi gibi modulleri çalan sen değilmisin
|
Ayrıca elin si.. gerdeğe girilmez bu lafı bilirsin coşkun resim galerisini ve tarihte bugün modülünü can yazdı kendisi eliyle verdi telefonunu vereyim ara sor istersen ayrıca şifreyi abizer verdi gerekenide yaptım sorarsa o sorar ayrıca ordaki özel hiç birşeyi dağıtmadım gir benim forumlara kim sorduysa cana sormam lazım dedim vermedim ayrıca can ile yemek yerken kendisi söyledi ben coşkuna pehaspebbcode yi verdim aldı dağıttı ben daha ne diyeyim dedi! halen kalkıp ne yüzle konuşuyorsun sen!
Biliyorum yazdıklarınla bu güzel işi karalamak için uğraşıyorsun ama artık sana cevap vermeyecem istediğini söyleyebilirisin canım ama sana yakışan bu başlık altında yazmamaktır eğer bir sorunun varsa özel yaz bana olur mu.. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 18:12:11 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler düzeldi sorun emegine saglik |
|
Başa dön |
|
 |
mavisce Editör

|
Tarih: 2008-10-04, 18:30:15 Mesaj konusu: |
|
|
Abizer öyle demiyor ama dagıtıp dağıtmaman sorun değil izinsiz almışsın şifreleri veren öyle diyor pehaspecodeye gelince doğru seyranlıdan hangi dosyalara kurulu oldugunu sordum ve kurulu olan dosyaları aldım onlara bakarak kendi modullerime uyguladım takıldıgım yerlerde seyranlıdan YARDIM aldım işin pratiğini cözünce pehaspede bana yetki verdiler bari bir paylaşımım olsun dedim kurulumun nasıl olacagını anlattım hem orda hem burda seyranlıda kızmış niye anlattım diye sanada msn den nasıl kuruldugunu iyice anlattım ve dosya örneklerini verdim bbcode seyranlının cıkardıgı bir eklenti değildi platinumda yıllardır olan bir eklenti idi benim istediğimse hangi dosyalara kodlarının eklendiğini ögrenmekti o yüzden seyranlıdan düzenleme yapılan dosyaları istedim düzenleme yapılan dosyaları bilsem platinum sürümüntende alırdım seyranlının
kızdıgı kurulumu anlatmış olmam
bu başlığa gelince paylaşımına devam et senin paylaşımına yada yapdığına laf söyleyen yada çamur atan yok senin değil hiç kimsenin paylaşımını kötülemem çamur atmam bunu kafana sok bir modul yapmış paylaşmışsın eline sağlık ona laf söyleyen yok ama modul yapabilen birinin bi arkadaşının sitesindeki basit bi menüyü aynısı gibi alması yakışır değil bir cok kişi bilir mavimsn de kullandıgım görünümü etkileyen hiç bir şeyi paylaşmıyorum sebebide farklı görünmesi için insanlar girdiği her sitede aynı şeyi görmesin diye he menü hoşuna gitmiş olabilir değiş renklerini kullan bişey diyen yok zaten o renkler senin site ile uyumlu bile değil nasıl böyle acemice bi durum gösterdiğinide anlamış değilim |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-04, 18:58:24 Mesaj konusu: |
|
|
osdem66 :
|
Teşekkürler düzeldi sorun emegine saglik
|
Sorun değil dostum. ayrıca yorumun içinde sağol coşkuncum.. |
|
Başa dön |
|
 |
polibo06 Site Yöneticisi

Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
|
Tarih: 2008-10-04, 19:27:45 Mesaj konusu: |
|
|
1.) başka sitelerde yaşadığınız sorunları ,olayları netopsiyonda tartışmanız ne kadar mantıklı? sözü geçen kişiler ile gerek msnde gerek telefonda konuşabilirsiniz burası kimseyi karalama yada övme yeri değildir
2.) çoşkun demek yaptığın işler beğeniliyor ve takdil ediliyor.. gurur duyman lazım kendinle ;) |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-05, 09:58:51 Mesaj konusu: |
|
|
Degerli Melik kardeşim emegine ve eline saglik cok güzel olmuş daha öncede söylemiştim bunu copright silinmemsi icin de güzel seyler yazmişsin buna da hakkın var ama yazılan her mesajın altindaki ana sayfa ikonu ve mail ikonuna tıklayınca sizin sitenize ve sizin mailinize gitmesi de cok fazla copright cilik olmamişmi zaten sayfanın altina coprigth eklemişsiniz ne gerek varki o ikonlara da sitenizin ve mailinizin linkini vermenin bu biraz fazla bencilik olmuyormu...saygılar
(özür kardeş ben sizin mesajınızın altindakini tıklamişim bu durumda sizin sitenize ve mailinize gitmesi dogal cok özür dilerim bu mesajı yok sayın) |
|
Başa dön |
|
 |
aznavur Mesaj: 100+

|
Tarih: 2008-10-05, 12:03:31 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, sitemde daha önce kullandığım ziyaretçi defterindeki mesajları buna nasıl aktarabilirim? |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-10-05, 12:43:15 Mesaj konusu: |
|
|
osdem66 kardeş herkesin kendi yazdığı sitesi görünüyor ilk mesajı ben yazdım benim linkim bu doğal olarak
aznavur kardeş üzgünüm ama aktaramazsın dbleri farklı çünkü.. |
|
Başa dön |
|
 |
|