pragmamx php ürünüdür acaba modüller bloklar uyarmi birbiri siir fıkra hikaye resim gallerisi arkadaslar bu konuda gercekten bilgisi olan arkadaslar yyumlu blokları buraya yazabilirmi yada link verebilirmi saygılarımla
Blocks
Module / Addons
SMF-Bridge - Addons & Modifikationen
Themes & Grafiken
Blöcke / Blocks
Coppermine
mxBoard
SMF-Bridge
Themes / Designs
Tools
Your_Account Erweiterung
pragmaMx Fremdarbeiten
Hier werden Module, Themes usw aufgelistet die nicht vom pragmaMx Team stammen und auch nicht vom pragmaMx Team supportet werden.
peki arkadasım bize yardımcı olurmusun uyumlu modülleri ve blokları buraya verebilirmisin ama biliyorsunki SQL veritabanına enjekte olması gerekiyor burda bu konu üzerinde biraz bizede bilgi verirsen modül paylasımında bulunursan sevinirim ve bunu phpnuke uyumlu blokları ve modülerinide verirsen sevinirim simdiden tskürler cevabını bekleyeceyim saygılarımla
Açıkçası pragmamx sitelerime hiç phpnuke modülü kurmadım. Hangilerinin uyumlu olduğuna gelince. Aslında prensipte hemen hepsi uyumludur. Olası sorunlarda veritabanında kullanılan prefix sorunlarıdır. Phpnuke standart olarak nuke_ önekini kullanırken pragmamx'te genelde mx**** formatında farklı önekler kullanılır. Modül ve bloğun kodlamasında veritabanı tabloları $prefix_tablo_adi şeklinde yapılmışsa herhangi bir problem çıkmaz. Fakat kodlama da doğrudan nuke_tablo_adi şeklinde yazılmışsa sorun oluşuyor. Buradaki nuke kısımlarını $prefix ile değiştirirseniz sorunu çözersiniz. Umarım anlatabilmişimdir.
Kusura bakma bu siteye sık girmediğimden cevabı oldukça geç verdim. Olası sorunları Pragmamx Türçe Destek bölümüne yazarsan kısa sürede çözümlenmesi sağlanır. http://www.pragmamx.org/Forum-board-250.html
pragmamx çok güzel bi script, belki nukedende iyi ancak nukenin yeni versiyon modül ve blokları pragmamx le uyumlu değil, yada ben uyduramadım açıkçası, editörüyle forumuyla, gayet güzel ve kullanışlı.
peki arkadasım bize yardımcı olurmusun uyumlu modülleri ve blokları buraya verebilirmisin ama biliyorsunki SQL veritabanına enjekte olması gerekiyor burda bu konu üzerinde biraz bizede bilgi verirsen modül paylasımında bulunursan sevinirim ve bunu phpnuke uyumlu blokları ve modülerinide verirsen sevinirim simdiden tskürler cevabını bekleyeceyim saygılarımla
merhaba keko :)
Dedigin şeylerin hepsi pragmaMx'in Resmi sitesinde mevcut.
Pragmamxin son sürümü 0.1.10 nu kulanıyorsanız aşagidaki resim galerisini indirip kurun.
mesela pragmamxin forumu yerine, phbb forumu eklesek ne olur, yada smf kurulumunu pragmamxe nasıl uyarlayabiliriz. bu konuda çok denedim ama bi türlü başaramadım.
mesela pragmamxin forumu yerine, phbb forumu eklesek ne olur, yada smf kurulumunu pragmamxe nasıl uyarlayabiliriz. bu konuda çok denedim ama bi türlü başaramadım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız