Forumda hep görüyoruz bazı arkadaşlar bu modülü kuramadıklarını yazıyorlar, bende resimli bir anlatım yaptım ve kuruluma yardımcı olmak istedim, sanırım bu anlatımlardan sonra herkes cnb kurabilir, en azından öyle umuyorum,
neyse başlayalım anlatıma, ilk resim cnb modülünün paket içeriğinde bulunan "html" klasörü anlatımını içeriyor;
şimdi "html" klasörü içeriğindekileri sitemiz nuke ana dizininde hangi klasörlere yükleyeceğimize göz atalım;
şimdi dosyalarımızı nereye yüklediğimizi iyice anlayıp, ftp yükleme işlemlerimizi gerçekleştirdikten sonra CNB veritabanımız nasıl oluşturacağımıza göz atalım;
bu kısım genelde en çok zorlanılan kısım, "cnbya.php" dosyasını nerede nasıl çalıştırırız? bu dosya "admin.php" açıkken çalışır, yani bu dosyayı çalıştırabilmek için "admin.php" içine yani yönetim paneline YÖNETİCİ olarak giriş yapmış olmanız lazım, diğer türlü çalışmaz, giriş yaptıktan sonra "cnbya.php" dosyamızı da açıyoruz ve diğer işleme geçiyoruz,
ilk kez kurulum şeklide bu resimde anlatıldığı şekildedir, ilk kurulum işlemi tamamlandıktan sonra geçiyoruz CNB veritabanı tablolarını güncellemeye, bu işlem içinde yine "cnbya.php" dosyamızı kullanacağız,
güncelleme işlemi de resimde anlattığım şekilde olup, bu işlemlerden sonra "cnbya.php" dosyamızı ana dizinimizden siliyoruz, kurulum tamam, ilk kurulum ve güncellemelerden sonra veritabanı tablolarınızı görürsünüz zaten,
herkese kolay gelsin
not: cnb paket içinde bulunan modules klasörü içindeki Your_Account klasörünü, siteniz ana dizinindeki modules/Your_Account üzerine aynen yazdırın, anlamadıklarınızı bu başlık altından sorun
sayın hocam güzel anlatımın icin tşk ederim ama ben prefixleri degiştirdigim icin kurulumda böyle bir sey cıkıyor acaba ne yapmam gerek?
Operation Status!
hocam eyw herşeyde peki bu ne simdi sallama bir üyelik yapam dedigimde ise deneme amaclı hep bu cıkıyor ne alake ?
Nick/Rumuz en az En fazla Karakter olmalıdır diyip duruyordu onu hallettim bu seferde emaillerin hic birini kabul etmeyor yani düzgün emailde yazsak yemiyor :S
ya cnyba 750_442 modulunu burda anlatıldığı şekilde kurdum ilk kez instal seçeneğini yaptın complate dedi sorunsuz bir şekilde ama şu an admin panelinde blok vey modullerimin hiçbiri görünmüyor nasıl düzeltebilirim
Tarih: 2008-12-03, 04:43:21 Mesaj konusu:
cnyba 750_442 modulu ;
nuke 7.6.3.5 surumune kurunca adminin yonetim menusunde ACCESS DENIED yaziyor, bu surume uygun degilmi acaba ?
Edit: admin.php degiskenliginden kaynaklanmis .
su an admin paneli tam olarak gorunuyor ama cnyba kullanici paneline ve your account a girmek istedigimde safya beyaz olarak gorunuyor, yani bos...sebep nedir acaba?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız