Çünkü örnek link olarak verdiğiniz Flash Resim Galerisi ücretli bir script.
Bedavasını arıyorsanız warez sitelerinde dolaşın. Ama bu tür Açık Kodlu olmayan şeylere güven olmaz.
Flash dosyasının içinde nerelere, ne linkler gömmüşlerdir bilemezsiniz.
merhaba arkadaşim 2005 yılında ilk olarak bu işe merak sardigimda ücretsiz hostinlerde takiliyodum ozamalar kurmustum bi tana hala ftp de duruyor. benim bildigim ücretsiz sürümdü o
resim katagorisi için content klasoru altında kalsorler acabilirsin ve actigin kalsorlere resimleri koyman yeterli extradan bir ayar yapmana gerek yok yalniz.. resimlerde ve katagori kalsorlerinde türkce karekter kullanırsan albümde gözükmez ozaman
demo http://www.karapinar.freezoka.com/karapinar/eski/album/ hewale_ler@hotmail.de ekle msn adresimi
Tarih: 2008-12-08, 19:12:01 Mesaj konusu:
yerkoyram.com sitesini ben hazırladım modül değil sadece php resim galerisi sitesinden aldığımı sanıyorum ama sitesinde yoksa linkini verebilirim hatta fla sı var içinde ben pek flash anlamadığımdan türkçeleştirmesi eksik kaldı birisi becerebilirse bende memmun olurum hem gereksiz linkleride sileriz
cok basit bence hic ugrasmayin netopsiyon dosyaları bolumundeki mavisce nuke dosyasını indirin onun icidneki galeri dosyasını alın istediginiz dosya orada mevcutdur kolay gelsin isterseniz upload da ederim
Tarih: 2008-12-08, 23:46:49 Mesaj konusu:
bu galeriyi kullanacaklar admin bölümünde açık olabilir dikkatli olun. sitenin sonuna www.sitem/galeri/admin/upload.php?path= linkini ekleyince direk upolad sayfasına gidiyor. bunu düzeltmek için upolad.php yi açın
if ( $_GET['path'] == "" ){
echo "defol";
exit;
}
bu kodu <? işaretinden sonra (ilk satır) eklerseniz sorun kalmıyor. kullanmak isteyenlere sadece bir öneri
guzel paylasım haklısın ama bence en guzeli upload i sadece kendisi yapsın ftp sinden normal upload ı kaldırsın bence dahada iyi olur sanirsam sadece bir fikir:) bu arada bilgin icin tskler kardesim
herhangi bir kurulum yapmıyorsunuz sadece icerideki upload klasorundeki dosyayi ftp nizde glari diye gir klasor acin oraya atin herhangi bir kurulum yapmadan www.siteadi.com/galeri olarak girdiginizde direk acılcakdir resimleri ise content / groupfolder1 dosyasına ata bilrisiniz eger kategori isimlerini degistirmek isterseniz mutlaka sonundaki 1 yada 2 yada 3 u eklemelisiniz kolay gelsin
resimleri upload etmek icin soruyorsaniz ftp programınızla yukarda belirttigim kategorilere resimleri yuklerseniz atumatik acilcaktir yalnız resimlerin uzantıları jpg olmalidir bu arada resim.jpg degilde resimçJPG yani jpg uzantısını buyuk farflerle verirseniz sorun yasamassınız
yukarıda rapid dosyası veren arkadaşıma bi soru sorucam bende modulslerin içinde galeri diye bir böleüm yok ilk önce galerimi kurmalıyımama content diye bir bölüm var galeri kurduktan sonramı sizin verdiğiniz rapiddeki dosyayı indirip kurmam gerekiyo
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız