Tarih: 2008-12-26, 19:54:36 Mesaj konusu:
dediginizi yapmistim...tekrar kontrol ettim
asagidaki gibi....ama halen sorun devam ediyor...baska neden olabilir fikriniz varmi..
////////////////////////////////////////
// //
// Sayfa ba��na s�tun say�s�n� se�in //
Arkadaslar ben 4.7.0 i yukledim bir sorun vardi sonra 4.8.0 a yukselttim ama sorun hala duruyor. Sorunum, yorum yazma iznini sadece uyelere veriyorum ama uye girisi yapip yorum yazmaya calistigim zaman sadece uyelerimiz yorum yazabilir uyarisi aliyorum.
Not Found
The requested document was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Web Server at ertancelik.net
2. "center kose yazarları" bloğunda yazarlar yan yana gösteriyor acaba bunu alt alta nasıl yapabilirim?
Köse Yazarlari sadece yönetici olarak yazilar ekleniyor buraya yönetici nasil yazabilir! Yani ben yönetici olarak 5 yazardan yazilar eklemek istiyorum bunu nasil yapabilirim?
4.8 i öncelikle kurdum yazı ekleyemedim,sonra 4.7 yi kurdum yine yazı ekleyemedim.Hata veriyor.
Hata:
_KY_DBERROR
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
köşe yazıları ayarlara gir ve filtreleme sistemindeki kelimeleri silip yeniden belirle filtrelenecek karakteri ise örnek olarak ---- yapı ver düzelecektir.
Köse Yazarlari sadece yönetici olarak yazilar ekleniyor buraya yönetici nasil yazabilir! Yani ben yönetici olarak 5 yazardan yazilar eklemek istiyorum bunu nasil yapabilirim?
peki bu yazı sayfamızda yani yaziyigöster.phpnin çağrıldığı yerde yazıyı yazar resminin hemen yanından başlatmak için kodlarda nasıl bi değişiklik yapmamız lazım acaba.
burdaki örnektede görüleeği gibi yazımısı hemen yazar resmini yanından başlatıp resim yanındaki boşluğu yok edip resmi yazı ile çerçevelemek için acaba kodlar içinde nasıl bir oynama yapmalıyız arkadaşlar ?
Tarih: 2009-01-09, 01:21:16 Mesaj konusu:
Arkadaslar bendeki sorunun nerden nasil düzeltebilecegimi bilen varsa yardimci olurmu lütfen..
$sectionrow = 2; ayarini bu sekilde yaptigim halde halen sorun devam ediyor....sorun temadan olabilir ama nereden nasil düzeltebilirim ben bunu bilgisi olan varmi acaba..tesekkürler simdiden....
Arkadaslar bendeki sorunun nerden nasil düzeltebilecegimi bilen varsa yardimci olurmu lütfen..
$sectionrow = 2; ayarini bu sekilde yaptigim halde halen sorun devam ediyor....sorun temadan olabilir ama nereden nasil düzeltebilirim ben bunu bilgisi olan varmi acaba..tesekkürler simdiden....
Simdiye kadar böyle bir sorunum olmadigi icin sadece tahim edip yaziyorum Modul den kaynaklan bir sorun degildir! Cünkü ayni modulu bir kac sitede kurdum ve sorunsuz calisiyor! Temanizda demeki altyapida bir sorun var resimden öyle görüküyor! Resim`de göründügü kadarilya sitenizin headeri flash ile yapilmis ondan kaynaklanabilir! Bu flashi cikarip headeri hmtl ile bi deneyin !
Tarih: 2009-01-09, 02:32:47 Mesaj konusu:
dedigini uyguladim ama sorun aynen devam ediyor....heralde bu modulden vazgecmem gerekecek.....isime cok yarayacak bir modul...ne yapalim olmadimi olmuyor......yinede baska fikiri olan varsa yazarsa memnun olurum.....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız