Tarih: 2009-01-09, 14:14:29 Mesaj konusu:
Arkadasim global degerleri görmemiz gerekiyor derken neyi kastediyosunuz..Anlamamisligimin kusuruna bakmayin ama anlamadim..Datenbank'ta görmek istediginiz bir bölüm bir yermi var acaba yanlis anlamadiysam.....Tam olarak görmek istediginiz yeri söylermisiniz lütfen...Tesekkürler ilginiz icin....
Arkadaslar bendeki sorunun nerden nasil düzeltebilecegimi bilen varsa yardimci olurmu lütfen..
$sectionrow = 2; ayarini bu sekilde yaptigim halde halen sorun devam ediyor....sorun temadan olabilir ama nereden nasil düzeltebilirim ben bunu bilgisi olan varmi acaba..tesekkürler simdiden....
Fatal error: Call to undefined function: wysiwyg_textarea() in /hsphere/local/home/mertturk/sitem.com/modules/Kose_Yazilari/admin/YaziEkle.php on line 71
hatalar düzeltildikçe yenileri çıkıyor yeni sürümleri edinmek için şartlar belli edinmek isteyen özel mesaj ile iletişim kurup şartları öğrenebilirler...
1.5.2 Yenilikleri 03/02/2009
1. editör düzeni değiştirilmiştir sitenizde editörünüz fck dışında bir editörse config.php
içine eklenen $advanced_editor 0; duruma getirip $nuke_editor 1; konuma getirirseniz siteniz
tiny editörü kullanacaktır her iki sembolde 0 durumda olursa site editörsüz çalışacaktır.
2. dinamik title düzenlemesine gidilmiştir
1.5.1 Yenilikleri 22/01/2009
1. Güncelleme Bildirimi
2. Sürüm Notları Bağlantısı (güncel paket varsa görünür)
3. Script üstündeki tespit edilen bazı hatalar giderilmiştir.
1.5.0 Yenilikleri
09/01/2009 Onay bekleyen yazıları silme sorunu giderilerek yama eklenmiştir kullanılan sürümdeki sorunu gidermek için yamayı kullanınız
1. modülün tablo yapısı kendine özgü hale getirilmiştir.
2. yazı düzenleme ve silmede yaşanan sorunlar giderilmiştir.
1.3.0 ile birlikte gelen özelliklere ek olarak aşağıdaki iyileştirilmeler yapılmıştır...
1.4.0 özellikleri
1. sürüm kontrolü.
2. süper adminlerin yetki alanları artırılarak yazarlar adına yazı eklemelerine olanak sağlanmıştır.
3. html kod sisteminde düzeltmelere gidilerek görsel olarak gelişime gidilmiştir.
4. yorum eklendikten sonra uyarı mesajı eklenmiştir.
5. yazarın eklediği yazının yönetici kontrolünden geçirilerek eklenmesi özelliği eklenmiştir.
1.3.0 ve alt sürümleri özellikleri
[li]istendiğinde aktif ve pasif edilebilir fckeditör desteği[/li]
[li]admin arayüzü tamamen değiştirilerek geliştirildi[/li]
[li]yorumlar görüntülenebilir düzenlenebilir silinebilir duruma getirildi[/li]
[li]yorumlar admin onaylı hale getirildi[/li]
[li]sistemin yorum ekleme ve gözleme alanındaki sorunlar giderildi[/li]
[li]ana sayfada bazı gözle görülmeyen fiziksel güvenlik düzenlemeleri yapıldı[/li]
[li]yazar ekleme sorunsalı giderildi.[/li]
[li]misafirlerin yorum eklemesine müsade seçeneği eklenmiştir[/li]
[li]Eski yazılara admin tarafından düzenleme yetkisi atanarak yönetici atama yeteneği verildi[/li]
[li]yazarların kendi yazılarını düzenlemesine müsade edildi[/li]
[li]yazarlar birbirlerinin yazılarına müdahale edemez[/li]
[li]yazar ekleme sistemi geliştirildi[/li]
[li]yorumlar için sansürleme özelliği geliştirildi[/li]
[li]sistemin fiziksel yapısında değişikliğe gidilerek daha güvenli hale getirildi[/li]
bu sürümü indirip kuranlar tekrar indirip dosyaları değiştirsinler...
En son amanav tarafından 2009-02-08, 02:30:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu dakika itibariyle Modülün adı Makaleler sürümü ise 1.5.2 dir Köşe Yazıları modülü geliştirme listemizden çıkarılmış tüm telif hakları tarafımzda olan Makaleler modülü yerini almıştır....
Tarih: 2009-02-09, 11:10:26 Mesaj konusu: Bu Modül Tam Fiyaskoya Dönüştü
Bu Modül Tam Fiyaskoya Dönüştü
Eskiden 4.3.2 versiyonunu kullanıyordum her şey güzeldi sadecc yorum sorunu vardı.Buradan yeni versiyonu indirdim sorunlar başladı.
Sorun şu, Eski köşe yazarlarımıza yazı ekleyemiyorum.Eski yazarları admin yaptıktan sonra ekliyorum bu seferde köşe yazarlarımız eski yazıları gözükmüyor.Köşe yazarımızın hem eski yazısı hemde yeni yazısı anasayfada çıkıyor.Videoyu izle demişsiniz ama videoda eski versiyonun kullanımı yok.
Ne yapacağız şimdi
Desteğin için Tşkler Amanav
Yalnız Admin Panelinde hem Bölüm Yöneticisi hemde Köşe Yazıları modülü aktif, Nasıl İlişkilendirecem Anlamadım.Çünkü İlişkilendirilmiyor
Desteğin için Tşkler Amanav
Yalnız Admin Panelinde hem Bölüm Yöneticisi hemde Köşe Yazıları modülü aktif, Nasıl İlişkilendirecem Anlamadım.Çünkü İlişkilendirilmiyor
1. yönetici atıyoruz yönetici atarken yönetici adını (yönetici login adını değil) yazarınkiyle birebir aynı girmemiz şartı var
2. eski ekli yazara girip düzenle diyoruz listeden ilgili yöneticiyi seç ve kaydete tıkla...
Kullandığın sürümde önemli bu hususta...
en iyisi en son sürümüdür en hatasız ve en kullanışlısı!
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız