Cpanel mi kullanıyorsun Plesk mi? Host mu aldın Reseller mi? Eğer host aldıysan kaç domain ekleme iznin var bunu hosta sordun mu? Önce bunları bi yaz istersen
Üstadim Bluhost genelde Warezciler tarafindan kullaniliyor.Dosya saklama indirme bindirme felan. ( Warezcilik yapacaksan aman etme derim.Cünkü Bluehost tüm bilgilerini ilgili makamlara veriyor ) Yani birde Memleketimizde bu kadar Host hizmeti veren Firma dururken gide gide taa USA yami gittin.Yahu paranizi Bebek katili USA'lilara niye yediriyorsunuz.Üstelik bizim Hostcular "Türkce"konusuyor bak adamlarin dili Engilizce anlamiyoruz etmiyoruz.
Tabiiki bu yine senin bilecegin is Memleketimin insani Özgürdür.
C-Panele girdikten sonra üst taraftan Domain ayarlarina giriyorsun ve yeni Domain eski Domain kayitli Domain gibi vs vs ayarlar cikacak karsina.mevcut alan ismini eklersin olur biter.gerri kalan ayarlarida sirasina göre yaparsin bu is tamamdir.
kardesım sagolasın da ben zaten ona verecek parayı ayıracak durumda degılım bı arkadas almıs kullanmıyor az bısey kkullanıyor bana dedı sende kkullan oyle yanı yoksa milliyetçiliğimize laf soyletmem atatan kardesım bilirsin beni.Ama her domain icin ayrı bir ftp supdomainsiz giriş olmuyor heralde ıllakı ana domainin adresını kullanarak ftp ye ulasıyorsun yanılıyormuyum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız