Tarih: 2009-05-10, 16:11:59 Mesaj konusu: Youtube Geri Dönüyor- Hemde Kendi Playerinizde.
Arkadaşlar Youtube videolarını kendi playerimde oynatmayı başardım Yakında Sizde Oynatacaksınız Şu an Bir kaç Hata Daha var Geliştirme aşamasında. Eksiklikleri tamamlayınca Hep beraber Oynatacağız
Bende Şu an Gümlememesi için çalışıyorum.. Video linki için 3 alternatif var. Google cache ile çekebilmeyi başarabilirsem videoları gümbürtüye gitmeyecek inşallah.
sende benim gibi codeboot dan yapmıssın bu gümbürtüye gider ama hemen yeni proxsy linki veriyorlar :)
Kardeş Ben codeboottan almadım.Sadece codebootu bu konuda nasıl yapıyo diye takip ettim. Ben Buna Para vermedim.Kendi emeğimle Kendim yaptım
İzlesene, Metacafe, yahoo video, mynet video. Bir sürü video sitesi daha. Ben sadece youtube ile kalmadım.
Bir şeye para veripte neden Bedavaya Buradan dağıtacağımı ilan edeyimki? Sence bu mantıklımı. Allaha Çok Şükür Kendi Buluşum bea
sen anlamadım oradan çektiriyorsun videoları demek istedim para verdin demedimki sana bende para vermedim vermemde ALLAH ' a şükür ben her türlü script yazacak kadar php ögrendim aranızda yazdıklarımıda vereyim istersen buyur
www.hayalrap.net => buradaki Viddio modulu Sonra Galeri Modulu Sonra Rapdinle/indir modulu ha edit de yapıyorum ama pek bilmezken simdi yazıyorum yazdıgım örnek scripler buyur
sende benim gibi codeboot dan yapmıssın bu gümbürtüye gider ama hemen yeni proxsy linki veriyorlar :)
Kardeş Ben codeboottan almadım.Sadece codebootu bu konuda nasıl yapıyo diye takip ettim. Ben Buna Para vermedim.Kendi emeğimle Kendim yaptım
İzlesene, Metacafe, yahoo video, mynet video. Bir sürü video sitesi daha. Ben sadece youtube ile kalmadım.
Bir şeye para veripte neden Bedavaya Buradan dağıtacağımı ilan edeyimki? Sence bu mantıklımı. Allaha Çok Şükür Kendi Buluşum bea
sen anlamadım oradan çektiriyorsun videoları demek istedim para verdin demedimki sana bende para vermedim vermemde ALLAH ' a şükür ben her türlü script yazacak kadar php ögrendim aranızda yazdıklarımıda vereyim istersen buyur
www.hayalrap.net => buradaki Viddio modulu Sonra Galeri Modulu Sonra Rapdinle/indir modulu ha edit de yapıyorum ama pek bilmezken simdi yazıyorum yazdıgım örnek scripler buyur
hadi Kolay Gelsin :) yardıma ihtiyacın olursa burdayız
Kardeş Allah Daha Çok versin.Ama Codebottan Video çektirdiğimi söylüyorsun.Oradan nasıl video çekebilirim.Bu Mümkün değil.Ben videoları google cacheden çekiyorum. Ama Şu an codeboot - veya video75.net İkiside videoları Google cache kullanarak çekiyor. Biri olmadı Diğerinden otomatik türetip çekiyorlar. Sendeki nitekim aynı. Ancak bunlarada bunu yapabilmek için hostun yurt dışında olması gerekiyor ve curl kütüp hanesi yüklü olması gerek. Ancak Bende bu şartların ikiside yok ve videoları oynatabiliyorum.Sadece youtube değil bir çok video sitesi videolarınıda oynatabiliyorum aynı zamanda.Video eklemek az zahmetli oluyor ama iyi oluyor. Sonuçta mantık Biraz farklı olsada videolar google cacheden geliyor.
bende aynı yerden çekiyorum codeboot dan demek istemedim yanılmısım kardeş k.bakma ben surdan demek istedigim youtube yasagını kaldırdıgın yer yani nives-celzijus burası bunu demek istiyorum
arkadaşlar site filtrede o yüzden bir süre kapattım 2 hafta sonra açılacak
birşeyler çekmek için kendinizi yormayın embed kodu vereceğim herkes kullanacak
biraz sabır sadece
yalnız codeboot un playeri iyi degil reklamlı onun için ben şahsen degiştirdim 1 gün kullandım sadece ama hızı gayet güzel artık nives-celzijus kullanıyorum. :)
ben şu an savevid i kullanıyorum :) google cache ile çekme projem malesef hüsranla sonlandı.. Savevid bu konuda beni biraz tedirgin ediyor. o kapanırsa videolarda gidecek. İyice geliştirmem gerek bu işi. :)
Ayrıca arkadaşlar Youtube modulunu flv oynatıcı hale getiremedim :) Bu konuda üstatdlardan YARDIM bekliyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız