Arkadaşlar resimler titlenin yazdırılmasında sorun, bunun çözümü yok, çünkü bu eklentinin mantığı şudur, linklenmiş yazı neyse onu adres çubuguna yazdırır, title ise title ne ise o, resimlerde yazı olmadıgı için yazdırılmıyor olması normal. Bu yüzden title olmadan sade bağlantı oluşturur, hata mıdır hayır elbette ama title yazdırılmaz.
Şöyle çözebiliriz, resimlerdeki <a href fonksiyonları kaldırmak, böylece resimler tıklanamaz olur, ardından resimlerin hemen altına title yi yazdırın ve bu bağlantıyı title ile birleştirin, o zaman istediğimiz olur, bunun dışında resim çözümü yok gibi görünüyor ki mantıken de yok, anlattım işte :d
Ben şahsen böyle yapıyorum, izlediğim yol tam olarak budur.
Aksi halde normal tab çalışır sadece.
Birde kullandıgınız bloklarda çalışmıyor ise eksik bişeyler vardır muhtemelen, buraya kodlarını eklerseniz bakabiliriz, hangi blok olursa olsun, mutlaka çalışır ama dediğim gibi eksikler vardır, yardımcı olabilirim.
Kaldirmasina Gerek yokki Ben Kendi Block sorunumu cözdüm Sitemin Orda Block bakın block %100 Seo uyarlandı beyenen isteyen tüm arkadaslara veriyim.
BLOCK Bakınız
bu nedir yaaa olsa zaten sana okadar yaz demeyiz 50 tane şey yazmıssın yok bendede artık olsada bişi paylaşmicam yardımda etmicem artık zaten benden başka yazayan yok enayimiyim ben yaa kaçtane yönetici var sitede !!!
tüm arkadaslar İstemişte burdan ufak bir hatırlatma yapiyim Yeni Surumler icin gecerli değil istediginiz eklenti Yani Ali Manav ın yapmıs oldugu surumlerde olmuyor.
Pehaspeseo ile resimlere neden sef uygulanamadığını yukarıda nofel arkadaşımız açıklamış.
Tek çözüm pehaspeseo kullanmadan, ya da kısmen kullanarak(benim gibi) linklerinizi kodlarda değişiklik yaparak sef yapmanız.
İrfan arkadaşımız linklere sef yapma konusunda bazı ip uçları vermişti. İnternet de bu konu ile ilgili makaleler de var. Merak edenler bu konuları araştırabilir.
Biraz kurcalayarak anneyim.org video orta bloğunu komple sef yaptım. Henüz modül içerisinde düzenlemem gereken bir çok alan da var. Kategoriler de buna dahil. Modül de video izleme sayfasında title/kategori de yazdırılmamış. Modülü son sürümüne yükseltirsem bu eksiklikleri de gidericem.
Tarih: 2009-12-31, 12:34:11 Mesaj konusu:
Mesut, http://www.anneyim.org nereye gitti?
İmzandaki Php-Nuke Çalışmalarım linkine tıkladım boş sayfa geldi.
Hayırdır?
Siteyi mi yeniliyorsun, başka bir sorun mu var?
Güzel siteydi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız