Tarih: 2009-06-01, 13:57:32 Mesaj konusu: Şiir Modülü +Etiket+Tag+15 ile 25 arası şiir
Evet arkadaşlar Şiir modülü etiket ve tag sistemli içerisindede 15 bin ile 25 bin arasında karışık şiir olacak sizce böyle birşey yapıp vereyimmi ne dersiniz ?
Bildiri:
Değerli Nuke kullanıcı kardeşlerim şiir modülü ve 29 bin adet şiiri sizlere sunacaktım ama şiir sitesi olan dostlarımız abi bizim siteleri etkiler biz şiirleri eklemek için çok emek verdim paylaşacağın modülle emek sarf etmeden şiir adına ilk sırada çıkacaklar diyen çok oldu bende saygı duyduğum için düşüncelerine paylaşmıyorum değerli nukeci kardeşlerim
Not:Modülü Tag ve Etiket Sistemli Kullanmak İsteyenlere Gönderebilirim
En son TURKAY tarafından 2009-06-30, 23:32:34 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 30, 2007 Mesajlar: 388 Konum: C:\Windows\System32
Tarih: 2009-06-01, 19:48:24 Mesaj konusu:
Turkay hocam nuke adına emeklerin takdire şayan.
Aslında sen şu tag işinden bahsetsen biraz.
Öğrensek bu tag olayının nasıl yapıldığını..
alıştırma bizi böyle.
az önceki Konu başlığına bakıyorumda nerde o eski netopsiyonlar...
Yaşatmaya çalışan insanları görmek ne güzel. aBicim saygılar 4 Gözle bekliyoruz. ALLAH (c.c) Gönlünüze göre versin.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-06-30, 11:19:11 Mesaj konusu:
arkadaşlar turkay yapacam demişse yapar. ancak paylaşmıyabilir bu şekilde mesaj atmanız hiç bir anlam ifade etmiyecektir. turkaya özel mesaj ile sorun eğer paylaşmıyacaksa gereken cevabı verir. paylaşacaksa biraz sabredin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız