Tarih: 2009-07-17, 21:04:06 Mesaj konusu:
Duyuruyu yapan PhpNuke.Org sitesi değil.
Onların iki elleriyle burunlarını bile silebileceklerinden şüpheliyim. :)
O paketi hazırlayan www.nukekorea.net sitesi.
Aylardır hazırlıyorlar sonunda stabil hale getirdiler herhalde ki duyurusunu phpnuke.org sitesinde yapıyorlar.
Tarih: 2009-07-18, 18:15:36 Mesaj konusu:
Ben de kurulumla ilgili daha çok işinize yarayacak bir şey yapayım.
Önce biraz açıklama:
İndirilebilir full paketin içinde Türkçe yok.
Bu yüzden çok kişinin işine yaramayacağı da gerçek.
Peki ne yapılabilir?
Aslında çözüm çok kolay.
Bu tür paketler orjinal phpbb3 paketinin mümkün olduğunca değiştirilmemesi esasına dayandığı için yapmamız gereken şey, http://download.phpbbturkey.net/phpBB-3.0.5-tr.zip dosyasını indirip nukekorea sitesinin hazırladığı kurulum dosyasıyla birleştirmek.
Anlatırken kolay ama uygulamaya kalkınca yanlışlık yapılabilir.
O yüzden sizin için Türkçe Destekli bir kurulum paketi hazırladım.
Link Removed.
Link üreticisinin isteği üzerine kaldırılmıştır.
Dosya Premium hesaptan Php Nuke Arşivim'e atıldığından linkin silinme kaygısı olmadan istediğiniz zaman indirebilirsiniz.
Bu dosya ile kurulum yapacaklar Türkçe seçeneğini de kurulum seçenekleri arasında görebilecekler.
Kolay Gelsin.
En son Bankocu tarafından 2009-07-19, 19:01:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2009-07-19, 02:27:25 Mesaj konusu:
Bir kaç şey söylemek lazım.
modules/phpBB3 dizinine kurulduğuna göre ikinci bir forum gibi düşünebilirsiniz.
Kurulum seçeneklerinin içinde güncelleştirme seçeneği var ama denemedim.
Sitenize admin girişi yaptıktan sonra,
http://www.siteniz.com/modules/phpBB3/install
dizinine girmeniz kurulumu başlatmanız için yeterli.
Sağ üstteki kutucuktan Türkçe'yi seçin ve kurulumu tamamlayın, hepsi bu.
http://rapidshare.com/files/257220527/phpBB3ToNuke-3.0.5-Full.zip
Full stabil versiyon. Oraya üye olmak baya zordu sanırım. Mail felan gelmeyebilir
Nuke Korea Dev. Network DO NOT ALLOW REDISTRIBUTION.
For this kind of bad things, we began to discuss "closing the present project phpbb3tonuke." SERIOUSLY, we started to discuss "when we close this project," because of this kind of disrespect.
As the terms and conditions say, as long as you download it, you will not redistribute. Download it to use for your own is ok. But this is really really bad.
We captured and posted this forum and we are getting in a serious discussion.
Turkish forum will be a bad memory to Nuke Korea Dev. Net.
Tarih: 2009-07-19, 19:23:25 Mesaj konusu:
Paylaşılan linki paylaşım alanından kaldırdığımı üreticisine ilettim.
Bir çok üyeye aktivasyon linkinin ulaşmadığını, dosyayı indiremediklerini filan yazdım.
Neyse Nuke aleminde adımız çıkmış dokuza inmez sekize ama biz yine de adamlığımızı gösterelim adama ayıp etmeyelim değil mi?
Bu arada isteyenlere (orjinal siteden indiremeyenlere) özel mesajla dosya gönderilmeye devam edilecektir.
Yakında ortak projelerinizi bekliyoruz alper abi.Nasılsa ulusal bazda da tanışıklığınız varmış. :))))))
Aslında php nuke için bir açılım olabilir bu forum modulu.Ve türkçe desteğini de senin verebileceğinden de eminim.Seviyorsun böle translate ve tester olaylarını yanılmıyorsam.
Toolbox a modluk önerelim alper abi.Yurtdışına açılım yaparız. :))))))))
2-3 gündür sürekli deniyorum fakat hiç bir şekilde entegre olduktan sonra yönetim paneline giriş yapamıyorum.. Bu tarz birşey başına gelen oldu mu?
boş bir nuke ile deniyorum. Bütün forum taşınıyor sorunsuz fakat yönetim paneline gir dediğimde anda yeniden giriş istiyor.. Şifreyide kabul etmiyor :)
Yeni bir admin yaratıp deniyorum ( install ekranında ) olmuyor, var olan nuke adminin şifresini deniyorum ı ıh. :) Varmı bu tarz birşey başına gelen?
bu entegre de farklı kullanıcılar kullanıyor :S ben mi ybir şeyi yanlış yaptım :S
yani,forum içn ayrı bir admin hesabı istiyor kurulum .diğer üyelerde foruma ayrıca mı üye olmalı ?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız