Tarih: 2009-10-14, 19:18:44 Mesaj konusu:
Gerçekten şu anda mevcut olan duyurular modülü çok basit ve ihtiyaçları karşılamıyor inş güzel bir modül olur..
yönetim panelinden eklenen duyuru kayan bloktan tıklandığı zaman küçük bir pencerede açılsa ii olur mevcut modülde bi duyuruya tıkladığın zaman duyuruların olduğu bölüme gidiyor..yani tıkladığın duyuru çıkmıyor hepsi çıkıyor...
Kayserili kardes, öncelikle nukeye olan katkılarından ve bizlere olan yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Allah (c.c) yardımcın olsun.
Bence bu da çok güzel bir fikir. Zaten aynı modülün (davetiye) iki kez ayrı ayrı yapılması zamanın ölmesi demekti. Yine de emeklerine sağlık olsun.
Duyurular modulu var ama berbat birsey. Zaten netopsiyon dosyalar kısmında mevcut. Basir bir blok ve modul. Eklenen duyuru baslığı altında yazı var. Çok sade ve hoş değil.
Mesela duyurular yan blok olabilir. Kayan halde, eklenen duyuru başlıkları ve 100-150 karakter duyuru açıklaması, peşisıra >>devamı.. olabilir. Devamına tıklayarak modul anasayfaya giderek detaylar okunabilir. Kim eklemiş, tarih, saat, duyuru içeriği, duyuru resmi, ekstra bilgi ve smiles gifler... Ayrıca duyuru kategorileri = Cenaze, siteye eklenmiş yeni çalışmalar, üyelere özel duyurular v.b. Ve yine ayrıca duyurulara üyeler yorum yazabilir. Eski duyurular, aktif duyurular, duyuru ekle v.b. Benim aklıma bunlar geliyor. Tavsiyesi olann kardeslerinde fikirleri ile daha geniş çaplı bir modul yapılabilir.
Kısaca davetiye modülune benzer bir şey olabilir.
Şimdiden kolay gelsin. Teşekkürler.
öncelikle faruk bey kararınızdan dolayı teşekkürler. modülün nasıl olması hakkında arkadaşlar gerekli açıklamalarda bulunmuşlar, bize fazla bişe kalmamış modülde kotegori bölümü olmalı diye düşünüyorum
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-10-16, 09:37:10 Mesaj konusu:
Guzel olmus emeginize saglik.blocklarda ortaya cikarsa daha guzel olacagina inaniyorum.birde grafik olarak biraz daha eklentiler olsa daha suslu olur.misal bazi paylasim sitelerinde 3D mini icon lar var.
eline sağlık güzel çalışmalar ama senden bir ricam var bence modülleri editleyerek yapma her modül aynı şekilde oluyor o zamanda adamlar siteye girdiğinde her sayfası aynı şey sanabilir... ve bir modül yazması bir modül editmekden kat kat daha kolay ve çabuk biter.
LaRoVVV arkadaşımıza katılıyorum. Modülleri editlemek yerine baştan yazmak daha mantıklı. Bende bu şekilde modülleri değişik modüller olarak tekrardan düzenledim.
Bir de konu başlığını okuduğumda yeni sıfırdan bir modül yapılacak hissi ile girdim konuya. Açıklamanda da neler olması gerektiğini bizlerden istemişsin. Ama kalıp bir modülü düzenlemişsin.
Şiir Modülü ( Şiir ekle şiirler Şairler Şair ekle) evir çevir nereye istersen oraya oturt. Her sayfa aynı olmaya başlıyor.
bende masal atasözü şeklinde editledim kullanıyorum. Memnun muyum hayır.
Her modülü farklı olarak kendim kodlasaydım diye düşünüyorum.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-10-16, 18:17:55 Mesaj konusu:
Beyler,
Ben hollanda yasiyorum v burada bir ata sozu vardir:
Het wiel is al uitgevonden dit hoef je niet nog een keer uit te vinden
Yani turkcesi: tekerlek icad edildi bunu yeniden icat etmektense tekerlegi nasil gelistirriz onunla ugrasmak daha mantiklidir.
Ben bu modulu kendi modulum olan Kim Nerede modulunden editliyorum, bu modul sistem olrak iyi bir modul ve modulu kafamdan biliyorum. Bu nedenlede benim icin kolay olani bu.
Birde konu sapiyor:
Bu modulu bu sekilde sizlerin gorebilmesi icin actim, amacim sizlerin bakip surasi soyle olsun diye fikirlerini sunmaniz.
Siz bana surasi soyle olsun deyin ben aynen yaparim.
Larovv un ve diger arkadasinda dedgi gibi index bolumunu degistirecegim.
klasik siirler modulunun index bu bu zaten boyle kalmayacak modulun her yeri sizlerin istedigi gibi degisecek.
Tarih: 2009-10-16, 21:28:37 Mesaj konusu:
Modulleri güzel editleyip ise yarar baska bir modul hale getirebiliyorsunuz, kutlarim sizi..Bu sitede uzun bir senedir varim bende baya ilerleme sagladim sizlerin sayesinde..Ve bir cok kere modulleri temalari editledim bende....
Bence de bu baslik yanlis yazilmis..."Gelin hep beraber modul editliyelim " demeniz daha mantikli olabilirdi...Elestirilere olgun cevaplar veriyorsunuz umarim benim bu elestirimede ayni sekilde cevap veririsiniz...
Kim nere modulünü Siirler modulunden editlediginiz gibi simdi ayni modulü editleyip Duyurular modulü olarak kendinize ait bir modul gibi tanitmak bana ters geliyor,Siirler modulündeki Copyright bölümünü degisitirip kendi modulünüz gibi tanitmaniz bence hos degil,, En azindan Copyright bölümünde yapacaginiz ufak bir aciklama ile milleti bilgilendirebilirsiniz ( Bu modul siirler modulünden editlenerek yapilmistir) gibi..Kim Nerede modulünü ilk kuranlardan biriydim ben, Siirler modulünden bir cok kalinti vardi modulde, bu module de bakilirsa ayni sekilde hangi modulden editlendigi belli oluyor zaten.....
Tekerlegi icat eden kimdir diye yazarsaniz Google amcamizin sayfasina bilgilendirir..Tekerlegi bulan o kisidir ama gelistiren degisitren varsa, tekerlegi icat eden kisi hep ayni kalir....Ne demek istedigimi umarim anlamisinizdir..
Umarim bu elestirim kalp kirici olmamistir,,,,Emeginiz icin yine de icten tesekkür ediyorum size...Basarilarinizin devami dilegiyle...
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-10-16, 22:00:19 Mesaj konusu:
Kim Nerede modulunun siirler modulunden editmleme oldugunu nerden cikardiniz bunu anlayamadim.
Kim nerede modulunde fikir olarak bazi bolumlerde siirler modulunu kaynak kullandim bu dogru.
Kim nerede modulu siir modulunden editlenmemistir ve bildikleriniz yasnlistir.
Benim anlamadigin su konunun basligi modulden daha cok ilgi cekiyor hala bir kac arkadastan baska biriniz suda soyle olsun diye olumlu bir yazi yazmadi.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız