Benim gibi google takıntısı olanlar için güzel bir modül
kurdum biraz kurcaladım sitenizi arama motorlarına eklemenize yardımcı oluyor arama motorlarındaki durumunuz hakkında bilgiler veriyor sitenizi bir çok şekilde analiz ede biliyorsunuz Vs
Bu modul sitenize seo özelliği kazandırmıyor sitenizi arama motorlarına optimizayon yapmanız için size yol gösteriyor yani herşeyi yine manuel yapıyorsunuz
Ben biraz daha ileri gideyim. Bu modül hiç bir halta yaramaz. Bir tek şanslı iseniz sitemap oluşturur. Şanslı iseniz diyorum çünkü çoğu zaman onu da oluşturmuyor.
Nuke deki en iyi seo yu sakal yapmıştı. Onun dışında ogretmenonline.com ve anneyim.org siteleri kendi seo larını kullanıyor. Bana ait olan anneyim.org sitesinin kaynak kodlarından m e t a larına bakın. Her habere ayrı m e t a çağırır. Sağ olsun Ali Osman metaların kodlamasını yapmıştı. Ayrıca forum hariç tüm sef ler manuel çalışıyor. Nukenin gelişmemsinden dolayı bıraktığım için tüm emeklerde boşa gitti.
Ben biraz daha ileri gideyim. Bu modül hiç bir halta yaramaz. Bir tek şanslı iseniz sitemap oluşturur. Şanslı iseniz diyorum çünkü çoğu zaman onu da oluşturmuyor.
Nuke deki en iyi seo yu sakal yapmıştı. Onun dışında ogretmenonline.com ve anneyim.org siteleri kendi seo larını kullanıyor. Bana ait olan anneyim.org sitesinin kaynak kodlarından m e t a larına bakın. Her habere ayrı m e t a çağırır. Sağ olsun Ali Osman metaların kodlamasını yapmıştı. Ayrıca forum hariç tüm sef ler manuel çalışıyor. Nukenin gelişmemsinden dolayı bıraktığım için tüm emeklerde boşa gitti.
Nukeyi bıraktıgınıza üzüldüm sizin emek harcadıgınız bir çok modul ve block'u kullandım
teşekekür ederim nukeya kattıklarınızsan dolayı.
Birlik olup düzgün bir sürüm çıkaramadık ki gençler de arkamızdan gelsin. Nuke de onca bilgi birikimini bir kenara bırakıp yeni emekleyen bebekler gibi joomla öğrenmeye çalışıyorum. Her başarısızlığın ardından ah nuke ah demiyor değilim. Nuke kullanıcıları da ciddi anlamda azaldı. Evo geliştiricelerinin hedefleri nelerdir bilmiyorum ama bu güne kadar pek seslerini duyuramamışlar malesef.
Ben halen nuke den yeni bir versiyon çıkarılıp geliştirilmesi taraftarıyım. Php Fusion gibi.
CMS destek siteleri nuke desteği için alt kategori bile açmıyorlar.
Tarih: 2009-12-30, 23:00:55 Mesaj konusu:
Genede Nukede olan destek başka hiçbir cms de yok nukede okadar çok malzeme bulabiliyorsunuzki sayısız diğer cms ler hiç böyle değil sırgibi bence nukenin aslında bitmiş gibi görünmesi bundan herşeyin zaten varoluşundan ama tabi daha çok gelişdirmek lazım
Bu arada bir tahminim var burzi uzun zamndır yeni bir sürüm çıkarmadığına göre bahsedilen 9 sürümü gercekden çıkacak bukadar ara verildiğine göre bomba bir sürüm olacak öyle tahmin ediyorum
Kayıt: Jul 01, 2005 Mesajlar: 142 Konum: Peygamberler Şehri
Tarih: 2009-12-30, 23:22:44 Mesaj konusu:
benim bildigim kadarıyla burzi nukenin tüm haklarını sattı.yeni sahiplerde pek bir varlık gösteremedi.yine nukeyi en iyi optimize edenler Türkler diye düşünüyorum.malum kurcalamayı seviyoruz ve aslında bu kurcalama olayından çok güzel bi nuke tabanlı ama daha farklı ve güzel bi version çıkarılabilirdi.Tabi son söz siz üstadlarındır..
Türkiyede nuke geliştirilmek isteniyorsa hedefler konulmalı ve tanıtılmalı
Örnek veriyim türkiyede en çok ne sitesi var atıyom sohbet
okey irc vs bunlara yönelik moduller geliştirilmeli bak sen gör nuke kullanıcı sayısını ozaman hele güzel bir flash aplet ekliycen
Web'e yeni başlayan gençler işi biraz kaptımı hemen shell ve hosting işine giriyorlar bu yönde ne doğru düzgün tema var nede modul var
bu hosting ve shel işiyle uğraşanların sayısı az değil
Türkiyede ençok ne üzerine site yapılıyorsa o yönde geliştirilmeli bence
Benim burda gözlemlediğim nuke gelişmesi ilce kasaba köy sitelerine yönelik açılım şart :)
Son bişey Ben normal nukede kullandım şimdi Nuke-Evolution kullanıyom
ikisinin arasında çok fark var hem görsel hem hız hem kullanım kolaylığı acısından BMW den inip Murat 124 de binmem :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız