Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-12-31, 09:55:22 Mesaj konusu:
Mesut abi modülü kurdum bütün editlmeleri yaptım herşey güzel fakat haber griyorum sql e yazıyor ama haber sayfaasında habei göstermiyor haberi düzenle diyorum sayfa açılıyor ama içerik yok boş sanki yeni haber giriyor gibi
bu tabloları sil, sonra kullandığın sürümün ilk kurulumundaki sql dosyasında alttaki tabloları bul ve sorgulat
nuke_stories
nuke_queue
nuke_autonews
nuke_comments
tekrar sorgulat
daha sonra me_news 2.2 ya da istediğin bir news modülünü kurabilirsin
yani ilk önce orjinal haline getir
bu tabloları sil, sonra kullandığın sürümün ilk kurulumundaki sql dosyasında alttaki tabloları bul ve sorgulat
nuke_stories
nuke_queue
nuke_autonews
nuke_comments
tekrar sorgulat
daha sonra me_news 2.2 ya da istediğin bir news modülünü kurabilirsin
yani ilk önce orjinal haline getir
Mesut abi yaptım ama malesef yine olmadı of yaaa :S
Haber eklenmiyor mersoy bey blok sorun yok ama haber ekle diyorum yarım çıkıyor lütfen bi YARDIM ederseniz gerçekten güzel bir modül yapmışsınız emeklerinize sağlık
[img]http://www.ressim.net/out.php/i436736_adsiz.bmp[/img]
Haber eklenmiyor mersoy bey blok sorun yok ama haber ekle diyorum yarım çıkıyor lütfen bi YARDIM ederseniz gerçekten güzel bir modül yapmışsınız emeklerinize sağlık
[img]http://www.ressim.net/out.php/i436736_adsiz.bmp[/img]
sitenizde fck editör olmamasından kaynaklanan bir sorun
ya fck editör kurun, ya da paket içerisindeki tiny_mice kurulum dosyasınındakileri uygulayın
sorun düzelir, yukarıda tartışılmıştı zaten
Mersoy abi özelden yazdım ama görmedin sanırım dediklerini yaptım haber ekle diyorum senin söylediklerini yaptım ama nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum fck editörüde kurdum bu seferde haber eklemiyor sayfa tam çıkıyor ERROR:COULD NOT FİND THE TEMPLATE FUNCTOİN : TİNYMYCE _BASİC_GET EDİTÖR TEMPLATE
Mersoy abi özelden yazdım ama görmedin sanırım dediklerini yaptım haber ekle diyorum senin söylediklerini yaptım ama nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum fck editörüde kurdum bu seferde haber eklemiyor sayfa tam çıkıyor ERROR:COULD NOT FİND THE TEMPLATE FUNCTOİN : TİNYMYCE _BASİC_GET EDİTÖR TEMPLATE
editör kurulumunu yanlış yapıyorsunuz
YARDIM edebilmem için admin ve panel şifrelerinizi pm atın,müsait olunca bakarım.
evet sgl yüklerden bazı hatalar aldıben burda sgl'yi paylaşayım nasıl bölüm bölüm yükleneceğini anlatabilirmisin işte sgl
Kod:
CREATE TABLE nuke_tags (
tag varchar(25) NOT NULL,
cid int(10) NOT NULL default '0',
whr int(1) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM;
CREATE TABLE nuke_tags_temp (
tag varchar(25) NOT NULL,
cid int(10) NOT NULL default '0',
whr int(1) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM;
ALTER TABLE nuke_stories ADD resim VARCHAR(255) NOT NULL;
ALTER TABLE nuke_queue ADD resim VARCHAR(255) NOT NULL;
ALTER TABLE nuke_autonews ADD resim VARCHAR(255) NOT NULL;
ALTER TABLE `nuke_comments`
DROP `pid`,
DROP `email`,
DROP `url`,
DROP `host_name`,
DROP `subject`,
DROP `score`,
DROP `reason`;
ALTER TABLE `nuke_comments` ADD `onay` VARCHAR( 1 ) NOT NULL DEFAULT '0' AFTER `comment` ;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nuke_stories_reklam` (
`haberust` longtext NOT NULL,
`haberalt` longtext NOT NULL
) ENGINE=MyISAM;
INSERT INTO `nuke_stories_reklam` (
`haberust` ,
`haberorta` ,
`haberalt`
)
VALUES (
'Haberlerin Üst kısmında gözükecek reklam kodunuzu giriniz.', 'Haberlerin Orta kısmında gözükecek reklam kodunuzu giriniz.', 'Haberlerin Alt kısmında gözükecek reklam kodunuzu giriniz.'
);
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nuke_stories_blokayar` (
`arayuz` varchar(255) NOT NULL,
`baslik` varchar(255) NOT NULL,
`ozet` varchar(255) NOT NULL,
`kategori` varchar(255) NOT NULL,
`etiketler` varchar(255) NOT NULL,
`devami` varchar(255) NOT NULL,
`kelimelimit` int(2) NOT NULL,
`habersayisi` int(2) NOT NULL,
`blokgenislik` int(4) NOT NULL,
`blokyukseklik` int(4) NOT NULL,
`uncutgenislik` int(4) NOT NULL,
`catid` int(11) NOT NULL,
FULLTEXT KEY `baslik` (`baslik`)
) ENGINE=MyISAM;
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız