Kose yazarlari modulune benim ihtiyacim oldugu icin faruk la Kose yazarlari hakkinda konustuk
Font Büyütme-Küçültme eklentisini ve son eklenen yazı ve yazar blokta en üstte yer alabilen module ihtiyac var nasil nerden bulurum derken sagolsun Kayserili ben bi bakayim dedi..
ve kisa zamanda ortaya harika birsey cikardi. bu yaziyi onceki basliklarda konusu gecmis onun icin yaziyorum.
her yaptigini paylastigi gibi bunuda paylasti Can dostum verdiğin emek icin Allah razi olsun çok güzel bir modul oldu kurdum sorunsuz calisiyor.
bizimyazarlar_yazar Yada Yazarlar Diye Tablo olmasi gerekmez Mi?
Saygilarimla...
Sanirim sql dosyasini update yapmamisim!
Ozur dilerim.
Az once locall de yeni paket hazirladim yeni kurulum yapip denedim sorunsuz calisti!
Bahsettiginiz hatalari denedim hata vermedi.
Size zahmet yeniden indirp yeni bir kurulum denerseniz sevinirim!
Insallah bu sefer sorun yasamazsiniz, yasarsanizda buraya yazin bu gece calisiyorum isyerindeyim ve gece nobetim var sabaha kadar modulun hatasiz calismasini saglamak icin her sekilde yardimci olacagim.
Modül gerçekten çok güzel olmuş. Faruk arkadaşımıza yürekten teşekkürler.
Düzenlenmiş modülün sql dosyasında tablo adları mavisce_ diye isimlendirilmiş. Yazar veya yazı ekleyemeyenlerin sorunu bundan kaynaklanıyordur. mavisce_'yi kendi veritabanınıza göre düzeltirseniz muhtemelen sorun çözülür.
Hali hazırda Köşe Yazarları 4.3.2 modülünü kullanıyorum. Bu modül section tablolarını kullanıyor ve sitemde 400'ün üzerinde yazı mevcut. Acaba eski yazıları bu modüle aktarmanın kolay bir yolu var mı?
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-01, 00:48:25 Mesaj konusu:
solhanli :
Düzenlenmiş modülün sql dosyasında tablo adları mavisce_ diye isimlendirilmiş. Yazar veya yazı ekleyemeyenlerin sorunu bundan kaynaklanıyordur. mavisce_'yi kendi veritabanınıza göre düzeltirseniz muhtemelen sorun çözülür.
Hali hazırda Köşe Yazarları 4.3.2 modülünü kullanıyorum. Bu modül section tablolarını kullanıyor ve sitemde 400'ün üzerinde yazı mevcut. Acaba eski yazıları bu modüle aktarmanın kolay bir yolu var mı?
Bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olur...
Unuttugum bir nokta, dikkatin ve uyarin icin tesekkur ederim.
Tarih: 2010-02-01, 00:51:18 Mesaj konusu:
solhanli :
Bunu yapmanin kolay yulu su:
Eski modulun verilerini locallhostta yukle ve oradan verileri bizim yazarlar modulunun verilerine uygun hale getir.
Bunu yapmanin kolay yulu su:
Eski modulun verilerini locallhostta yukle ve oradan verileri bizim yazarlar modulunun verilerine uygun hale getir.
Insallah ne demek istedigimi anlamisindir
Çok net anlayamadım :) galiba, yazıları tek tek eklemem gerektiğini söylüyorsun. Localhosttan daha kolay olduğunu biliyorum ama veritabanında birkaç komutla yapılabilecek bir işlem olabilir diye düşündüm.
Galiba sgl de bir sorun oluyor ayrıca rar'dan çıkan dosyada iki kurulum dosyası var (Microsoft Office Word) diyeride (Not Defteri) bunların ikiside sgl dosyası aslı hangisi
Tarih: 2010-02-01, 02:06:44 Mesaj konusu:
elemdar3636 :
Galiba sgl de bir sorun oluyor ayrıca rar'dan çıkan dosyada iki kurulum dosyası var (Microsoft Office Word) diyeride (Not Defteri) bunların ikiside sgl dosyası aslı hangisi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız