Kendim ihtiyaç duyduğumdan ve piyasada sağlıklı çalışan bir modül bulamadığım için flash animasyon modülü yazmaktayım. modül hemen hemen bitti ufak tefek eksikleri vardır. onları tamamladıktan sonra burada yayınlayacağım.
Modüldeki özellikler;
SWF Flash oynatma,
İzlenen animasyonu indirebilme,
İzlenen animasyonu yazdırabilme,
İzlenen animasyonu arkadaşına gönderme,
Ziyaretçiler üye olmadan animasyon gönderebilme,
Ziyaretçiler tarafından gönderilen animasyona admin onayı
Sadece Üyeler-Ziyaretçiler yorum yapabilme seçeneği,
Yorumları yönetici onaylı ya da onaysız yayımlama özelliği. vs..
Bu modül Oyunlar Modülü'nün editlenmesi ile yapılmış Ordanda editlenerek Flash Şiirler Modulu olmuştur. Sende bunu Animasyonlar modulu olarak değiştirmişin. Yazmak kısmı da bana biraz itici geldi.
oyunlar modülünü düzenlemedim. ama bahsettiğin oyunlar modülünü biliyorum. ona da bakmıştım. bir kaç yerden indirmeme rağmen admin paneli eski süeümlerde açılıyor, yeni sürümlerde açılmıyordu. ve html sorunu olan nuke versiyonlarında flash eklenmiyordu.
oyunlar modülüne benzeyen videolar modülüde var ama bu bahsettiğim modüller de zaten düzenlenmiş modüldür. oyunlar modülü fıkralar diyarı modülünden düzenlenerek yazılmıştır.
ama benim yaptığımla, oyunlar modülü birbirine çok benziyor..
ben yazmak diyeyim sen düzenlemek (senin tabirinle editlemek) de kardeş farketmez...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız