** Modülün başlıca özellikleri altta sürüm geçmişinde açıklanmıştır.
** Şu an için sadece 7.6 ve 7,9 sürümlerinde çalıştığı gözlemledim. 8 ve üzeri sürümlerde çalışmadığını gördüm. 7.7 ve 7.8 sürümlerde denemedim.
** Eski haber, konu, kategori ve yorumlarınız silinmez.
** Kurulum ve sql dosyası paket içerisinde mevcuttur.
** Kurulumdan önce mutlaka yedek alınmalı ve localhostda denenmelidir.
2.3 sürümünden 2.4 sürümüne yükseltme :
Tüm dosyaları tekrar yükleyin ve alttaki sql kodunu sorgulatın.
Kod:
ALTER TABLE `nuke_comments` ADD `eposta` VARCHAR( 80 ) NOT NULL AFTER `name` ;
Sürüm Geçmişi :
2.4 de yapılan değişiklikler
* Yorum kısmında bir çok değişiklik yapılarak güvenlik kodu getirildi.
* Article.php içerisindeki tab menü kaldırılarak, yorumlar tab menü içerisine yerleştirildi.
* Bekleyen haberler modül yönetim paneline dahil edildi.
2.3 de yapılan değişiklikler
* Düzeltme sürümüdür. modules/nuke/admin/index.php dosyasını tekrar yükleyiniz.
2.2 de yapılan değişiklikler
* Yönetim paneline modül ayar menüsü eklenerek, yorumlar isteğe bağlı olarak ziyaretçilere de açıldı.
* Haberlerin devamında bookmark linkleri eklendi.
* Reklam alanı çoğaltıldı
2.1 de yapılan değişiklikler
* Resim yükleme ve bir takım hatalar giderildi.
* FCK editör kullanmayanlar için tny_mice dosyaları yüklendi ve kurulum talimatı eklendi.
* Haber devamındaki Tab menü düzenlenerek tekrar yüklendi.
2.0 da yapılan değişiklikler
* Modül yönetim paneli (modülün tüm özelliklerinin tek bir ekrandan yönetilmesi)
* Yorum sistemi komple değiştirildi ve yönetici onayı getirildi.
* Reklam Yönetimi
* Değişen haber bloğu ayarları
1.5 de yapılan değişiklikler
* Değişen haber blokları module entegre edildi (zrx'in nuke için uyarladığı bloklar)
* tag sisteminde bazı düzenlemelere gidildi, blok renklendirildi ve haber devamında etiketler gösterildi
* Tab menü eklendi (son eklenen, çok yorumlanan, çok puan alan, çok okunan)
* Puan verme de düzenleme yapıldı
1.1 de yapılan değişiklikler
* Yazı boyutu küçültme/büyültme eklentisi eklendi
* article.php düzenlemesi yapıldı.
1.0 de yapılan değişiklikler
* Resim Ekleme kodları İrfan hocanın modülünden uyarlandı
* Etiket ekleme kodları LGNuke paketinden uyarlandı
mesut abi, ben senin bu modülü kurmayı bir türlü beceremedim. daha önceki sürümlerinide denemiştim ama yine aynı hatayı alıyorum :S
aldığım hata 1. tiny_mce editörü bir türlü kuramıyorum :S dediklerini birebir yapıyorum olmuyor. admin panlinden haber ekle dediğinde tiny_mce hatası veriyor.
hata 2. eklenen haberi kaydetmiyor.
Nasıl çözebilirim bu hataları. Senin modülünü kullanmayı çok istiyorum ama çok istediğimden dolayı beceremiyorum nuke 7.9, orjinal news modülü üzerine kurmayı denedim.
ozgurcocuk
mesut abi, ben senin bu modülü kurmayı bir türlü beceremedim. daha önceki sürümlerinide denemiştim ama yine aynı hatayı alıyorum :S
aldığım hata 1. tiny_mce editörü bir türlü kuramıyorum :S dediklerini birebir yapıyorum olmuyor. admin panlinden haber ekle dediğinde tiny_mce hatası veriyor.
hata 2.eklenen haberi kaydetmiyor.
Nasıl çözebilirim bu hataları. Senin modülünü kullanmayı çok istiyorum ama çok istediğimden dolayı beceremiyorum nuke 7.9, orjinal news modülü üzerine kurmayı denedim.
dosyalarda düzenleme yaprken dikkatli olman gerekir + senin sitede başka bir sorun vardı.
sima19
tab menüde yorumlar kullandım, eskisini istersen eski versiyonun article.php dosyasından kodları alıp yeni sürümün article.php dosyasına koymalısın. Her ikisini de istiyorum dersen, sonsuzluk yapmıştı ondan rica edebilirsin.
Enis
Bugüne kadar hiç bir habere anket eklemedim
bu hata için bir sonraki düzeltme sürümünü beklemelisin
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-03-02, 17:15:36 Mesaj konusu:
Güzellik sitede değil modulde diyebilirim. arabanın dış görüntüsü ne kadar süslü olursa olsun, motor güzel olmayınca işe yaramıyor.. onun için sitedeki güzellikleri yazılım belirler. diğeri fasa fiso :) Sağolsın mersoy üstad
mersoy, sitede problemleri çözmüştüm. bu verilen hatayı eski sürümde de vermişti. orjinal dosyaları ve sql tablolarını yükleyince düzene girmişti. bu yeni versiyonda bu sorunla karşılaşmam heralde dedim kurdum yine aynı problem. :S enteresan bir iş. peki html editörde oluşan bu hata (tiny_mce yi kuramamam) haber eklenmemesini sağlayabilir mi?
Tekrar kurdum ancak yine aynı. ve bu sefer bir hata yaptığımı sanmıyorum. txt dosyasında anlattıklarınızın birebir aynısını yaptım ama olmuyor. ancak şöyle bir durum var;
******** function previewStory { fonksiyonu içerisinde bul ********
wysiwyg_textarea("notes", "$notes", "PHPNukeAdmin", "50", "4");
***************** DEĞİŞTİR *************************************
echo "<textarea>$notes</textarea><br><br>";
yukarıda ki bul ve değiştir dediğiniz kod news/admin/index.php dosyasında bulunmamakta. değiştir dediğiniz kod zaten o dosya içinde bulunmakta. sunucunuzdan indirdiğim dosya üzerinde oynama yaptım yani yanılma ihtimalim yok. ve bu şekilde haber eklemeye girdiğimde aşağıdaki gibi template hatası vermekte.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız