Tarih: 2010-03-28, 12:37:09 Mesaj konusu:
AHMET_BALCI :
AHMET_BALCI :
firzan bu modulun tabloları myadmınde hangı ısımlerde yer alıyor
onların dılıylede az uğraşmalıyım :)
nereyesun fırzan kardeş
zaten modülün tablolarına bakarsan hangileri olduğunu görürsün modül elinde yoksa adres vereyim ama yüklediğin sql tablosundan bakabilirsin tablo isimlerini
eline sağlık kardeşim guzel olmus ama bişey beceremedım herşeyb tamam ama resım yuklerken görunmıyor ftp resimleri yzan yerde görunuyor galerı boş görunuyor neden acaba şimdiden tşkler
Tarih: 2010-05-20, 22:18:25 Mesaj konusu:
resim galerisi modulünü kurdum fakat resim ekle dediğimde sitenin kodları çıkıyor forumda okudum bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olmuş ama nasıl hallettiklerini yazmamışlar sadece firzan bir fix yapmış bir arkadaşımız bununla aşmış sanırım sorunu ama bu fix i indirme şansımız yok kaldırılmış
bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmıdır acaba..??
Tarih: 2010-05-20, 23:19:58 Mesaj konusu:
hamzot :
Arkadaşlar yokmu fikri olan.??
bu sorun resim upload kodlarından kaynaklanıyor. explorer 7 den sonraki sürümlerde hata veriyor birde firefox ta hata veriyor explorer 7 ile hata alınmıyor. şimdilik başka bir çözümü yok fix dosyası dediğiniz şey ise 1.0 sürümü orada thumb oluşturulmuyordu
<m e t a http - e q u i v="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7"/>
henuz deneme fırsatım olmadı ama bunu style.css dosyanızın en üstüne yapıştırırsanız sanırım sorun çözülecektir ie 8 kullanmadığım ve aktif bir sitem olmadığı için deneyemedim arkadaşlar denerlerse sonucu burdan yazsınlar
Merhaba firzan kardeş şeritli olan var demiştin fakat siten parka girmiş bogazevci siten şeritlileride orya aktarırsan sevinirim diğer bloklar sıkıntılı onu bi ara düzenlerim ben msnde açık değilsin açık olunca bana dönersen sevinirim diğer bloklar mozilla gibi tarayıcalarda siteyi uzattıyor kullananlara duyrulur. fakat o şeritliyi görmedim paylaşılmazsa ben bişey çıkarırım kolay gelsin.
arkadaşlar modül güzel bir modül.yıllarca copperminden sonra baya değişik geldi.
internet exlorer 6 sürümünde resim ekleme yapılıyor son sürümlerde yapılmıyor.
yorumlara gelince hiç bir sürümde yorum eklenmiyor.İNFRAME yazıyor yorum mekle bölümüne yani yazı yazma ekranı açılmıyor.
siteye kurduk ama herhalde gene coppermineye devam edeceğiz.
haaa şunuda belirteyim pack kullanan arkadaşlar kategori ve resim ekleme yapamıyorlarmış.bunu sql okuturken nuke yazan yerleri notepad ile düzenledikten sonra okutun.sorun kalmıyor.
Tarih: 2010-07-13, 16:36:26 Mesaj konusu:
kardeş bende o galleri bende kurdum aynen İFRAME yorum eklenmiyor, ancak sayfayı açar açmaz iki kelime yazabilsen olur sayfa tam açıldımı malesef:D en iyisi coppermine kur tavsiyem acıkları olsa bile yine güzel:)
valla bu gelari güzel bir galeri neden böyle problem çıkarıyorki.coppermine güzel ama ondada küme resimleri ekle diyorum 3 tane ekliyor 15-20 tane veya daha fazla eklemiyor.adamı verem ediyor.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-07-20, 09:16:06 Mesaj konusu:
Arkadaşlar aşagıdakini indirip sitenizin ana dizinine atın düzelecektir sanırım.bende sorun çözüldü.(atmadan önce siz gene eskisinin yedeğini almayı unutmayın
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız