Degerli Dostlar
News(haber)ler article.php de haberlerin genis aciklamalarinin yer aldigi bolumde sag bloklarda ''En çok okunan haber: (burada topic adi gecer)''bloku var.Bu bloku topiklerine gore son okunan 5 haber olarak degistirme imkanimiz yok mu?Mesela saglik ise konu son eklenen 5 saglik haberi...
Not:Sanirim news modulünde article.php dosyasında editleme olmasi gerek.Ama nasil...
Umarim anlasilmistir.
Ilgilenen arkadaslarimiza simdiden tesekkurler...
bendekı associates.php editlemesidir...haberı okurken haber hangı konudaysa o konuda kı son 10 haberı lısteler tabı 10 u ıstedıgın gıbı degısıtırsın oks
... şeklinde yazdığım ve tablo açılış ve kapınışarlını ve ... kısımlarını silin
Kod:
global $prefix, $dbi, $sitename;
// Change this to your own needs =)
$strip = "30"; // how many characters to show
$textforum = "forumda son 10 postalanan"; // 10 last posts in the forum
$textlinks = "Eklenen son 10 Linkler"; // 10 last added links
$textdowns = "En Son Eklenen 10 Haber"; // 10 last added downloads
$textartic = "Ek Çok Okunan 10 Haber"; // 10 last posted articles.
$textsubmit = "Tüm Haberleri Göster"; // Submit news
$textforums = "Forum"; // forum
$textaccount = "Hesabınız"; // your account
$textspacer = "|"; // text spacer
dostum
sozettigin assocation.php dosyasinda belirttigin kodlari ekledim ancak degisen bir sey olmadi.KUllandigim news nsn oldugu icinmidir ? bilemiyorum.
Ama yine de saol..
merhaba bu anlatımı biraz açsanız..şöyleki ben siteme tarih saat kısmının hemen üstüne(news articlea) son gönderilen 10 post olayını yerleştirmek istiyorum..bunu nasıl yapabilirim...
efendymurat :
Aslında beklemene gerek yok oraya istediğin bir haber blockunu ekleyebilirsin örnek yapıyım;
... şeklinde yazdığım ve tablo açılış ve kapınışarlını ve ... kısımlarını silin
Kod:
global $prefix, $dbi, $sitename;
// Change this to your own needs =)
$strip = "30"; // how many characters to show
$textforum = "forumda son 10 postalanan"; // 10 last posts in the forum
$textlinks = "Eklenen son 10 Linkler"; // 10 last added links
$textdowns = "En Son Eklenen 10 Haber"; // 10 last added downloads
$textartic = "Ek Çok Okunan 10 Haber"; // 10 last posted articles.
$textsubmit = "Tüm Haberleri Göster"; // Submit news
$textforums = "Forum"; // forum
$textaccount = "Hesabınız"; // your account
$textspacer = "|"; // text spacer
Nukede önemli olan şekil şemalden önce güvenlik. mümkün olduğunca önce güvenlik sağlayıp sonra içini doldurmak lazım. yoksa bütün emekler boşa gidiyor.
bunun içinde mümkün olduğunca gerek dosyalarınızı gerekse db nizi yedekleyin.
tekrar merhaba murat bey kusura bakmayın ama yapamadım...allatımızıdaki kodları nereye nasıl eklicez çıkaramadım..üzgünüm..
benim tam olarak istediğim şu adresteki gibi bişey...yardımcı olursanız sevinirim
tekrar merhaba murat bey kusura bakmayın ama yapamadım...allatımızıdaki kodları nereye nasıl eklicez çıkaramadım..üzgünüm..
benim tam olarak istediğim şu adresteki gibi bişey...yardımcı olursanız sevinirim
nukenin blokları arasındaki block-Last_5_Articles.php dosyasını açıp, oradaki 5 sayısını 10 yapıp, bloğu ortalarsanız istediğiniz gibi bir şey olabilir. denediniz mi?
:)ilgin için teşekkürler...ben orayı çoktan aştım..benim dile getirdiğim bunu nereye ve nasıl yerleştiricem?
bu lok koglarını nereye nasıl koyucamda bu şekilde olacak..lütfen YARDIM edin.
ya allahım beceremedim gitti...şimdi murat beyin yazdığı kodu aynenmi alıp associates.php dosyasında kullanıyorum..yoksa associates.php dosyasını bununlamı değiştiriyorum...
bakın ben haberlerin devamındaki sayfadan baksediyorum...orada blok gözükmzki...hemde ortada...
secretsaver :
ldogan :
nukenin blokları arasındaki block-Last_5_Articles.php dosyasını açıp, oradaki 5 sayısını 10 yapıp, bloğu ortalarsanız istediğiniz gibi bir şey olabilir. denediniz mi?
Nukede önemli olan şekil şemalden önce güvenlik. mümkün olduğunca önce güvenlik sağlayıp sonra içini doldurmak lazım. yoksa bütün emekler boşa gidiyor.
"şekil yapıp güvenliği bırakmak" cümlesinin seninle alakası yok. genel anlamda yenilere söylediğim bir söz. haklısın yukarıdaki mesajımda alıntı bölümü ve ifademdeki eksiklikten dolayı sen yanlış anladın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız