Kayıt: Oct 11, 2002 Mesajlar: 164 Konum: İstanbul/Eskişehir
Tarih: 2005-08-20, 23:09:44 Mesaj konusu: Doğum Günü Eklentisi
arkadaşlar CNB y.a. 4.4.2 kullanıyorum. Doğum günü eklentisini kurmak istiyorum, ancak indirdiğim DG-Eklentisi normal your- acoount için kurulumu göstermiş. index.php'de yapacağımız değişikler mevcut ancak CNB index.php'si farklı olduğu için kuramıyorum.
Derslere baktım bulamadım. CNB Your Acoount'a bu eklentiyi kuramaz mıyım ?
----------------------------------------------------
---------- DOĞUM GÜNÜ EKLENTİSİ KURULUMU: ----------
----------------------------------------------------
1- Öncelikle "modules/Your_Account/index.php" dosyasını açın ve aşağıdaki
değişiklikleri uygulayın.
2- "dogumgunu-kur.php" dosyasındaki gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra
dosyayı ana klasöre yükleyin
3- Blocks klasöründeki block-DogumGunu.php'yi sitenizdeki blocks klasörüne
yüklemeden önce geren değişikliği yapınız. Değişiklik aşağıdadır
Eğer üyelerinizin doğum günü kutlama e-maili almasını istiyorsanız
block-DogumGunu.php dosyasını açın ve 33. satırdaki değeri değiştirin.
33. Satır:
/* Doğum Günü Eklentisi*/
$startyear = 1940; //burada başlangıç doğum yılını belirleyin belirleyin
$endyear = 2003; //burada seçilebilecek son doğum yılını belirleyin
if(file_exists("language/birthday/birthday-$currentlang.php")) {
include("language/birthday/birthday-$currentlang.php");
}else {
include("language/birthday/birthday-turkish.php");
}
/* Doğum Günü Eklentisi */
SATIR BUL:
if ($userinfo[femail]) { echo ""._MYEMAIL." <a href=\"mailto:$userinfo[femail]\">$userinfo[femail]</a><br>\n"; }
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2007-08-03, 14:54:22 Mesaj konusu:
verilen kodların benzerlerini bulanız lazım ama bunu index.php dosyasında değil new_user1.php new_user2.php ve new_user3.php dosyaları üzerinde yapmanız gerekiyor şahsen yapmadım denemedimde ama bu kodlar bu ddosyalara konacak hepsine aynısını koymanız lazım cünkü bu dosyaların biri admin onayı için biri mail aktivasyonlu kayıtlar için biride aktivasyonsuz kayıtlar için üyelik forumu uygun yerlere koyabilirseniz çalışır forumumda 40 civarında mod var dogum gününü henüz kurmadım üşeniyorum :) daha önce vardı sql dosyaları bile duruyor forumu güncelledim o yüzden koymadım ama dogum gününü kurarsam deniyecem cnb ye eklemeyi
Tarih: 2007-08-03, 16:08:19 Mesaj konusu: Re: Doğum Günü Eklentisi
Mavisce Usta Yalniz Bu benim Verdiğim Kodla Üye Kayıt Olurken Doğum Tarihini Yazmıyor Sonrada Profil Bilgilerinden Ekliyor ve Daha Sonra Blockda O Üyenin Doğum Tarihini Nezaman Olduğunu ve Kaç Yaşına Gireceğini Gösteriyor...
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2007-08-03, 17:32:56 Mesaj konusu:
hmm kodlara baktım şimdi senin verdiklerine seninkiler forum dogum günü eklentisi değil bunlar edituser.php içine ekliceksin ozamna üye proflini düzenlerken dogum gününü belirliyecek ben bi deneyim bakayım yapabilirmiyim
hmm kodlara baktım şimdi senin verdiklerine seninkiler forum dogum günü eklentisi değil bunlar edituser.php içine ekliceksin ozamna üye proflini düzenlerken dogum gününü belirliyecek ben bi deneyim bakayım yapabilirmiyim
Aynen Öyle Ustacığım edituser.php de yapmam gerek değişikliği ama ben denedim bulamadim ve yapamadim bi bakarsan sevinirim
Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Yalnız dediklerinizi aynen yaptım. Birthday bloğunu kurdum Table 'xxx_yyyy.nuke_birthday' doesn't exist hatası çıktı yani doğum günü kaydedemiyorum. Acaba başka bi blok mu kurmam lazım...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız