ben forumda sabit bi başlık altında verisyon uyarlamayı yazmıştım, oku istersen
Seyranlı kardeş çok sagolasın forumda yazdıklarıma cevap veren kişilerden biriside sen sin çok sagol..
Sanirim benim yazdığım yanliş anlaşildi tam açık yazmamişim ben allmyguest defterin 7.7+ uzeri için uyarlı olanını ariyorum modulun kendi sitesindeki ucretsiz versiyonu en fazla 7.4 e kadar destekliyor
bence kral uğur kesinlikle Admin olmalı bu sitede............ mükemmel çalışmalar yapmakta..YARDIM sever olması yeterli değil. yani rütbe olarak...admin olmalı..bilgiside var bence hazırladığı siteden belli oluyo bu....
Bide gözüm rütbede olmadığı için önemli deil zaten bilgim çok az yani bu sitede benden çok daha bilgilileri var.. Açıkcası bende buraya bişler öğrenmek için takılıyorum bu arada bildiğim soru(n)larada YARDIM ediyorum...
Bide bu sıralar kendi sitemle uuraşmaktan buraya pek takılamıyorum...
ekizteki arkadaşım dediğin modulle hiç ilgilenemedim... =( üzgünüm...
ekizteki hiç ziyarteçi defteri kullanmak gibi bi isteğim olmadı, o yüzden dosya arşivimde örneği bulunmayan tek şey ziyaretçidefteridir eğer kullanmak istediğin defterlerden bir kaçını yollarsan bende senin için versiyonu uyarlamaya çalışırım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız