bunlar patch yapılmamış sistemler için, güvenliğiniz açısından patch leri yüklemenizi öneririz,
Patchi Nuke için bbtonuke 2.0.19
eğer, ben hemen son sürümü yüklemem, hele bi sular durulsun bakalım açıkları varmı yokmu diyenlerdenseniz
Bu da patch li Nuke için bbtonuke 2.0.18
============================================
Dosya tedariklerimizi tamamladığımıza göre upgrade işlemine başlayalım,
önce tüm dosyaları ayrı ayrı ftp ye yollayarak zaman kaybetmeyelim çünkü üstüne yazılacak dosyalar olabilir.
masa üstünde bir html klasörü oluşturun, ve indirdiğiniz en eski sürümden itibaren tek tek dosyaları içine atın, örneğin,
2.0.14 indirdiğimiz en eski versiyon olsun
içinden includes ve modules klasörü ile birlikte upgrade13-14.php dosyaları çıktı, bunları html içine atıyoruz,
sonra sıra 2.0.15 e geldi, aynı şekilde bunları da html klasörüne atıyoruz, eğer bu dosya var değiştirmek istermisiniz değiştirin deyin, çünkü her yeni dosya bir öncekine göre daha sağlıklı olacaktır, bu şekilde son sürüme kadar geldik, son dosyaları da html içine atınca ftp işlemlerine geçiyoruz
=============================================
masa üstünde oluşturduğumuz klasörü, bizim ftp deki public_html(httpdocs veya www diye de geçebilir) klasörünü temsil ediyo. eğer nuke sitenizde ana dizinde kuruluysa, yani www.siteniz.com şeklinde bağlandığınızda, nuke ile karşılaşıyosanız, html klasöründeki tüm dosyaları ana dizine upload ediyoruz, nuke niz bir klasör içine kurulmuşsa, yani www.siteniz.com/nuke/ gibi bir girişiniz varsa, html klasörünün içindekileri nuke dizinine yüklüyoruz, yalnız dikkat hiç bir yüklemede html klasörünü yüklemiyoruz, sadece içindekileri atıyoruz.
ftp de de işimiz bitti
==============================================
Derdime Derman oldun ;) dicektim ki; linkler calismiyor..
Your installation does not seem to be up to date. Updates are available for your version of phpBB, please visit http://www.phpbb.com/downloads.php to obtain the latest version.
The latest available version is phpBB 2.0.19.You are running phpBB 2.0.14.
diyor phpBB 2.0.19 indirdim ama nasil edecem update..
7.6'nın fix kullanıyorsan fixli yoksa normak forums modülünü at ve gir.sorun çıkmaması lazım.forum admin panelinden bbtonuke sürününe bak.güncel sürümleri tek tek kur
hatasini verdi
php nuke 7.7 kullandıgın versiyon daha once hic update yapmadim. burdaki dosya eklentilerinde kullandıgm ekler 2 modulu daha bozdu privete.message ve member_list onlara da eklenti yapmıstım .
yalnız ben bu update isin yaptıktan sonra yonetim panali uctu ... geriye nasıl getirebilirim burdaki işlemleri geriye dogru siralasam eski halini alırmı.. yada ben yeni bir nuke mesela 7.7 yuklu su an 7.9 veya 7.6 yuklesem 7.7 nin veri tabanını ustune naslı geciririz. tabi sonradan eklenen moduller var siir gibi bunlarıda yeni kuracagimiza ekledikten sonra mi veri tabanının isletecez... ben sıkılmaya basladım bu nuke isinden :s
Seyranlı ben 7.6+3.1 patch yükledim, forumda güncellendi ama bu yazdığın sürümleri yüklemeye gerek var mı daha? anladığım kadarıyla forum son sürüm oldu şu anda
Tek tek upgradeleri yaptım sonra en son 2.0.20 nin içindeki dosyaları atacağım baktım templates içindeki klasör Deepblue yazıyor ama ben subsilver kullandığım için 2.0.20 nin dosyalarını atmadım 2.0.19 un dosyalarını attım.
Şimdilik herhangi bir sorun yok ama forum 2.0.20 gözüküyor ama ben 2.0.19 un klasörlerini attım.Herhangi bir sorun olur mu?
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız