İlk öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben işitme engelliyim hiç duymuyorum ama konuşabiliyorum php nuke'yi daha yeni ögrenmeye başladım...
Sizlere sorum şu olacak ana menüdeki yüklü modüller arasında örnegin contect linki var bu modülü istedigim gibi düzenlemek istiyorum başlık olarak bizler kimiz şeklinde degiştirebilirim ama oraya resim koymak yazılar yazmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapılacagını detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim....
Ayrıca şu php kodlarını indirdikten sonra nereye koyacagımı bilmiyorum örnegin bu sitede ana menüde dosyalar linki var oradan duyurular download ettim diyelim yani kodları bilgisayarıma kaydettim kaydettikten sonra bu kodları nereye koyacagım diger bir deyişle nereye yapıştıracagım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim....
yeni olduğun belli önce bi forum kurallarını öğrensen başlığı mümkünse *YASAK KELİME** YARDIM lütfen of gibi bir şekilde açma dediğine gelince php kodlamayı bilmeden dediğini yapman şu an için zor başkasının hazırlaması da sana birşey katmaz öncelikle localde yani kendi makinan da site denemeleri yap daha sonra forumları iyice araştır belli bir seviyeye gelene kadar karşılaşacağın sorunlar daha önce çok kişinin başına geldi o yüzden cevapları vardır al sana bi güzellik yapayım www.atabilmar.com/php.rar burda bir nuke kitabı var pdf olarak onuincele bakalım işine yarar şu an için.
Tarih: 2006-02-26, 00:53:56 Mesaj konusu:
Aramıza hoşgeldiniz!
Lütfen başlamadan önce konuya bir açıklık getirelim. Bu tür *YASAK KELİME** YARDIM başlıklarına bu forumda cevap verilmez. Önce işe başlığı değiştirmekle başlayın.
Kullanmış olduğunuz o menü PHP-Nuke ile hazır olarak gelen bir bloktur. Menü linkleri veritabanından alınır ve oraya yerleştirilir. İsmi değiştirmek için Yönetimden modüle yeni isim vermeniz yeterlidir. Bunu görmüşsünüz. Şimdi yan tarafına resim gibi özellikler eklemek istiyorsanız bu durumda birkaç yol var. Bunlardan biri summarie menü eklentisini kullanmak. Dosyalarımız arasında mevcuty. Diğer ise bloğunuzu HTML olarak hazırlayıp blok haline getirmektir.
PHP kodlarını sorunuzu anlamadım?
Dersler sayfamızdaki PHP-Nuke üzerine yazdığımız örnek yazıları inceleyebilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız