Tarih: 2006-02-07, 17:08:46 Mesaj konusu: Üyelere Özel
Bi Yararım Olsun Dedim
ya baktım herkesin yararı var bende bişe ekliyim dedim.Belki size çok lazım olacak şey. Html Kodunuz Var ve hem bunu modul olarak koymak istiyorsunuz hemde üyelere özel yapmak istiyorsanız buyrun anlatayım.Html kodunuz Hazır diyelim. html kodunuzu açın ve kodun en başına
include ('header.php');
define("_ACCESSDENIED", "Giriş Yasağı");
?>
bu kodu ekleyin.Gelelim 2. eklemeye şimdi html kodumuzun en sonuna iniyoruz ve
Kod:
<?
include("footer.php");
?>
bu kodu ekliyoruz ve yaptığımız kodlamayı php formatında (.php) kaydediyoruz.
Gelelim Siteye Koyma İşine.ama ondan önce kodu yaptığınız yere bi klasör açıyoruz ve klasörün ismini koyuyoruz. ben mesela netopsiyon kodum. hazırladığımız koduda bu klsörün içine yerleştirelim. benim hazırladığım kodun adıda index olsun. şimdi geldi siteye yüklemeye FTP mizi açıyoruz ve ftpnin içindeki modules bölümünü açıyoruz.hazırladığımız klösrü modules in içine atıyoruz.burasıda bu kadar. sitemizde nerde şimdi. ilk önce modullerden aktifleştirin.sıra geldi adresimize ben klsörün adına netopsiyon içindeki koda index demiştim. şimdi yazptığımız kodun adres http://www.sitemizinadi.net/modules.php?name=netopsiyon&file=index
işte yaptığımız kodun adresi.Umarım Beğenmişinizdir.Hepinize Kolay Gelsin.Boy Üyeler..
Sorunlarınız Olusa Özel Mesaj Atabilirsiniz..
arkadaşım ben her üyeye özel bir sayfa hazırlamak istiyorum. yani site şirket sitesi üyeside sınırlı çok az. önemli yazışma sipariş vs.. şeyler için nasıl bir kod önerirsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız