merhabalar kullanılmayan tabloları nasıl silebilirim
bildiklerimi elle sildim ama arada ya bu neyin tablosuydu dediklerim var
bu tabloları nasıl bulup kaldırabilirim
çünkü sitem aşırı yavaş hosting firmam çok fazla sqliniz çalışıyor diyor ne hikmet anlamadım sanki biri bi kod atmış sqlime devamlı sql meşgul ediliyor bu konu hakkında önerileriniz neler arkadaşlar şimdiden çok tşk.ler
host firmam sitemi 2 gün kapatti islemcilerini benim site cok çalıştırıyormuş database ten 4-5 sorgu isteniyormuş aynı anda ve delay hatasi aliyormuş bu nedir ne değildir ya bişey anlamadım birisi benim bi yerime kod ekleyipte bunlari devamli sorgulatiyor olabilir mi yada nedir bu iş yoksa bu bir müşteri kovma numarasımı anlamadım gitti
ne yapabilirim bunun için bilgisi olan arkadaşlar biraz tavsiye verirse çok iyi olur
En son zaknafein tarafından 2005-11-11, 05:18:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2005-11-07, 23:44:36 Mesaj konusu:
Sitenize aynı anda ulaşan kişi sayısı durumu nedir? Çok fazla kişinin online olması ister istemez bu tür sorunlara neden olur. Bunda fazla tabloları kaldırarak bir çözüme ulaşmanız zor. Benim size tavsiyem nuke_ öntakısını değiştirin. Birde böyle deneyin. Tabloları kaldırmak biraz zordur. Bir tablo birkaç modül tarafından kullanılabiliyor.
cvp için tşk.ler nuke_ yi kaldırınca ne gibi değişiklik olacak anlamadım kusura bakma ne işe yarayacak birde bunları hem sql den hemde ftp den sql e ulaşan dosyalardan yapmak lazım yani hepsinde nuke_ kalkacak
yada foruu kapalı tutsam bir müddet bi faydası olur mu
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız