web üzerinden yayın yapan ve eklenen mailleri mail kullanıcısına gerek kalmadan onaylayan bir maillist sitesi arıyorum. bravenet onay istiyo eklediğim ki,şilere mesaj yolluyo kimse evet demiyor.
php nuke sitemden gazeteye giriyorum herkese mail yolla diyorum yollamıyor. bu nedenle bana *YASAK KELİME** bir maillist web sitesi önermenişzi istiyorum
bu php nuke eklentisi mi bu ayrıca sitemizde ve google de arama yaptm "funcy newslatter" diye bişi çıkmadı "fancy newslatter" diye 2 sey çıktı onlarda tema olarak geciyor.
yanlış mı yazdın bi kontrol et birde bu yazdığın php nuke eklentisi ise nasıl yapacagımı da bir tarif etsen cok makbule gecer
bu php nuke eklentisi mi bu ayrıca sitemizde ve google de arama yaptm "funcy newslatter" diye bişi çıkmadı "fancy newslatter" diye 2 sey çıktı onlarda tema olarak geciyor.
yanlış mı yazdın bi kontrol et birde bu yazdığın php nuke eklentisi ise nasıl yapacagımı da bir tarif etsen cok makbule gecer
topragım senin siteye girdim baktım sadece index var??
kurulum falan yokki
siteadı/index.php ile girdim
basında tıklama yeri yok
bu arada bu da galiba mail onayı istiyor benim istediğim mesela admin@netopsiyon.com u ekleyecegim mail sahibi onay vermeden eklenecek listeye o şekilde.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız