arkadaşlar , php den yapılmış olan e-ticaret platformu osCommerce yi kurmaya çalıştım ama bir sürü hata ile karşılaştım.acaba bu konuda YARDIM edecek olan varmı?
includes içindeki ve admin/includes içindeki configure dosyalarını salt okunur yapman lazım bu birrrrr.
install klasörünü silmen yada adını değiştirmen lazım.
ana dizin içine tmp diye bir klasör oluşturman ve cmodunu 777 yapman lazım.
senin aldığın hatalar büyük ihtimalle ondan. eğer buda yemez ise admin panelinde configuration başlığı var. orda cache i bul. klasör uzantısını kaldır. Bir aksilik olmazsa çalışır.
Warning: main(includes/application_top.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/alibey/public_html/catalog/index.php on line 13
Warning: main(includes/application_top.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/alibey/public_html/catalog/index.php on line 13
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/application_top.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/alibey/public_html/catalog/index.php on line 13
bence onu kurmakdan vazgec
bende kurmak icin cok ugrasdim sonunda kurdum fakat ilerleyen zamanlarda sorunlar artiyor onun yerine sorunsuz olarak kurdugum ve calisdirdigim bir ticaret programi vereyim,ücretsizdir.....
programi indire bilmek icin üye olmak gerekmekdedir.dil secenekleri bulunmakdadir.ben uzun zamandir bu scriptle calisiyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız