Arkadaşlar sitede eskiden açılmış olan 10 tane anket var. Birde ana sayfada yayınladığım en son yeni bir anket duruyor. Benim istediğim şey üyelerimiz yada ziyaretçiler ana sayfayı her tıkladığında eski ve yeni anketlerin değişmesi. Bunu bir sitede görmüştüm ama hatırlamıyorum. Sizce nasıl yapılmış olabilir. Bunun bir kodu felanmı var. Survey bölümünde böyle bir seçenek yok çünkü.
Ana sayfaya her tıklamada anketlerim değişsin istiyorum.
Yani random survey - ama nasıl??
OkaY ın bahsettiği sistem bana da lazım,dosyalara baktım açıklamasında "Sitenizde oluşturduğunuz ankete sadece üyelerin oy kullanmasını sağlayan güzel bir modül." yazıyor.bunun anket bloğunu sadece kayıtlı kullanıcılara açtığımızda da olacağını düşünüyorum.
ben de anketlere aynı kişinin bir daha oy verememesini istiyorum.
anket herkese açık olacak ama kimse bir den fazla oy veremeyecek...
kullandığım sürüm 7.6 , bilmiyorum belki son sürümlerde bu olay düzeltilmiştir.
istaNBlue, evet bu anket tüm üyelere açık ancak sadece kayıtlı üyeler oy kullanıp katılabiliyor, buda harika birşey ve tam benim istediğim gibi :-)
Ama bir üyenin birden fazla oy kullanıp kullanamadığını henüz test edemedim. Şu an için 1 oy kullanabildim ama aradan 24 saat geçince bakalım oy kullanma olayı gerçekleşecek mi? Asıl konu bu işte...
slm arkadaşlar:
ankette birden fazla seçeneği işaretleme imkanı olurmu. böyle bir anket oluşturulabilirmi . değişen anket var diye yazıyordu ama onuda burda bulamadım.
ankete örnek olarak:
hangi yemekleri seviyorsunuz. sorusuna. aynı anda birden fazla yemek seçeneklerini işaretlemeliyim.
herkese selam
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız