Tarih: 2006-03-11, 15:17:20 Mesaj konusu: hack den dolayı upgrade!
Merhaba benim sitem hacklendi. ana sayfa başka bir yere yönleniyordu.ve ben ana sayfa yönlendirmesini iptal ettim. fakat problem çıktı. ana sayfa geliyor fakat hangi linke tıklarsam tıklayayım yine ana sayfa çıkıyor. sayfanın en altında da şöyle bir yazı çıkmaya başladı "Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /home/bilgisay/public_html/db/db.php on line 86" acaba problemi nasıl çözerim. Ya da cpanelden 7.8 i kursam haberlerimi,üyelerimi,forumlarımı nasıl kurtarırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tarih: 2006-03-11, 17:23:47 Mesaj konusu:
inlk önce sen su db klasörünü bir daha at orjanalinden eğer olmazsa ve yeniden kuracaksan sana önerim 7.8 i kurma ya 7.6 yada 7.9 kur 3.1 patchleriyle birlikte...
ikinci soruna gelince aynı sürüm kuracaksan yedeklerini alıp rkurabilirsin tabiki bunu için veritabanından üyelerinle forumunla vede haberlerinle ilgili olan tabloların yedeklerini alıp sonradan kuracağın siteye ekleyebilirsin sanırım bu tabloların adını biliyorsundur.ben sölemeyeyim onlanrıda biraz araştır ve kendin bul istersen mesela forum için haberlerin için ipucu nuke_stories bu birisi haberler için bir tabloyu daha alman gerekir onlarıda sen bul bakalım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız